steliosKam Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Χαιρετω ολο τον κοσμο!!!!φιλοι μου πληκτραδες μηπως γνωριζεται αν εχει βγει νεα version για το TRITON EXTREME?Εχω,οπως και ολοι οι κατοχοι,την "μαμα" Version 1.05. Επειδη αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι με το οργανο σκεφτηκα οτι ισως με μια νεα version να το εξαλειψω. Συγκεκριμενα,οσοι ηχοι χρησημοποιουν για εφε reverb ή delay ή και τα δυο μαζι μου βγαζουν,προς τα εξω,περιεργους θορυβους. Οποτε σκεφτηκα οτι ισως με μια αναβαθμιση να σταματουσα το προβλημα. Tο προβλημα εμφανιστηκε απο την στιγμη που αρχισα να φορτωνω με την compact flash αλλα και με usb flash διαφορους ηχους φιλων.
korg_nikos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δεν υπάρχει καινούρια έκδοση και ουτε θα βγει πιθανότατα. Το πρόβλημα ίσως οφείλεται στο Master Equalizer των MFX και στο Send Level των Insert στο βαθμό που έχουν τεθεί απο τα pcg των φίλων σου. Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο να παραμορφώνουν τα σήματα λόγω ρύθμισης της λάμπας. Κάνε ένα initialize και δοκίμασε να δεις τι γίνεται με τους εργοστασιακούς. Αν το πρόβλημα παραμένει το συζητάμε.
steliosKam Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 μπορεις να με βοηθησεις λεγοντας μου πως κανω initialize? :-\
korg_nikos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Σώσε όλους τους ήχους που έχεις στο Extreme καταρχήν γιατί με τη διαδικασία αυτή θα σβηστούν. Σβήσε το όργανο αφου τελειώσεις με το Save. Κράτα πατημένα ταυτόχρονα MENU και 9 και άνοιξε το όργανο. Η διαδικασία αυτή θα σβήσει όλους τους ήχους σου από τις τράπεζες αφήνοντας σου ενα ηλίθιο πιανάκι σε όλες τις θέσεις μνήμης. Αφού λοιπόν το όργανο έρθει σε αυτήν την κατάσταση πλοηγήσου στο Global Μenu και ψάξε την εντολή Load Factory Data ή Load Preloaded Data κάπως έτσι... Με αυτόν τον τρόπο οι εργοστασιακοί ήχοι θα ξαναφορτωθούν στις αρχικές θέσεις μνήμης και το όργανο σου θα είναι στην εργοστασιακή κατάσταση. Διάλεγε διάφορους ήχους και δες αν το πρόβλημα που είχες παραμένει. Αν ναι τότε κάτι δεν πάει καλά με το synth. Πιθανότατα κάτι γίνεται στις εξόδους αλλά θα πρέπει να πούμε περισσότερα για να είμαστε σίγουροι. Ελπίζω να έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο οτι η μονάδα ενίσχυσής σου και τα ηχεία απο τα οποία ακούς το Extreme να έχουν πρόβλημα.
steliosKam Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Αυτο το εχω αποκλεισει.δουλευω και αλλα οργανα πανω κ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Θα ακολουθησω τις οδηγιες σου και ελπιζω να ξαναεπανελθει το οργανο.Σ'ευχαριστω προκαταβολικα για 2η φορα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση