Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Το πρόβλημα το έχεις σε όλη την έκταση του κλαβιέ; Δηλαδή από άκρη σε άκρη;
korg_nikos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Nαι Μανώλη, σε όλα τα πλήκτρα ισχύει το ίδιο. Δεν είμαι σίγουρος όμως οτι είναι πρόβλημα. Απο οτι με ενημερώνουν και σε άλλα forum είναι ζόρικο το After Touch του Μ1
pliktras1234 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Καλημέρα. Τότε φίλε Νίκο κάτσε επάνω. Πλάκα κάνω. Νίκο επειδή θέλω να αγοράσω το korg tr εδώ έχει γύρο στα 930ε αλλά μάλλον σκέφτομαι να το πάρω από Γερμάνια μεταχειρισμένο , είναι εκεί ο αδερφός μου και βρήκε κάποια ,σε καταστήματα και σε τιμές κάτσε καλά μπορείς να μου πεις τι να προσέξω κατά την αγορά του εν λόγω μηχανήματος? Κάποιες συμβουλές δηλαδή. Και μάλλον δεν θα έχει ήχους που θα θέλω θα μπορέσω να βρω εδώ? Γιατί μάλλον μόνος κομματάκι δύσκολο γιατί όπως ανέφερα σε άλλο topic μαλωμένος με την τεχνολογία και τα manual. Σε ρωτώ γιατί σε κόβω καθηγητή στα korg. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .
korg_nikos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Τι εννοείς τι θα πρέπει να προσέξεις? Μιλάς για το τι θα πρέπει να προσέξεις σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή του TR και όχι κάποιου άλλου οργάνου άλλου κατασκευαστή... ή ...για το τι θα πρέπει να προσέξει ο αδερφός σου όταν θα πάει να τσεκάρει το μεταχειρισμένο όργανο? Kάνε αν θες την ερώτηση ανοίγοντας άλλο post για να την βλεπουν όλοι οι αναγνώστες. Σε γενικές γραμμές πάντως το TR είναι πάρα πολύ καλό όργανο για τα λεφτά του. Όσο για ήχους διαβάζει αρχεία απο τη σειρά Triton οπότε θα βρεις αρκετούς.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Φίλε Νίκο, Επειδή μου φαίνεται λίγο περίεργο να είναι όπως λες τόσο ζόρικο στο πάτημα το aftertouch, υπάρχουν τρείς πιθανότητες. Αποκλείω βέβαια την περίπτωση του software (O/S). α) Να έχει χάσει την ευαισθησία του ο αισθητήρας. Οπότε σ'αυτή την περίπτωση πας για αλλαγή αισθητήρα. β) Να θέλει κάποια μετατροπή (ηλεκτρονική διόρθωση) το κύκλωμα. Αυτό η αντιπροσωπεία. γ) Να θέλει calibration. Εάν έχει αυτή την δυνατότητα. Και αυτό η αντιπροσωπεία.
korg_nikos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Μανώλη όσον αφορά το α) ο αισθητήρας είναι ενας? Ή μιλάμε για 61? Η αντιπροσωπεία δεν νομίζω οτι ασχολείται με το M1 πλέον (Όργανο του 1989) Όσο για ανταλλακτικά τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Θα κοιτάξω να παίξω και σε ένα άλλο M1 για να συγκρίνω. Ευχαριστώ Μανώλη.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Ένας πρέπει να είναι. Εάν ναι, υπάρχει. Αν το δω θα σου πω. Μην συγκρίνεις με άλλα διότι μπορεί να έχουν "κάτσει" και σ'αυτά οι αισθητήρες.
korg_nikos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Μανώλη αυτή ειναι η πλακέτα για το aftertouch μάλλον. Σου λέει κάτι?
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Έχει πάνω δύο ρυθμιστικά. Τα καλώδια αριστερά και πάνω πού καταλήγουν;
korg_nikos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Μανώλη δεν είναι το δικό μου M1 αυτό. Εννοώ οτι δεν τράβηξα τη φωτογραφία ο ίδιος απλά τη βρήκα στο internet. Προφανώς τα 4 καλώδια πάνω καταλήγουν σε κάποιο socket στη μητρική. Τα άλλα 2 αριστερά δεν έχω ιδέα. Αυτό το λευκό πλαστικό πάνω αριστερά (δίπλα στο C2) σου φαίνεται για μηχανικός αισθητήρας? Απορώ επίσης γιατί χρειάζονται 2 ρυθμιστικά. Μήπως η πλακέτα έχει να κάνει και με velocity sensitivity?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση