greg-rat Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Γεια σε ολους.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γεια το ζευγαρι μαγνητων που θελω να βαλω στην κιθαρα μου.Λοιπον neck θελω να βαλω τον γνωστο σε ολους SEYMOUR DUNCAN SH-13(dimebucker) και bridge τον Di Marzio X2N(chuck shuldiner)O ηχος που παιζω περισσοτερο ειναι death metal.Aν θελετε να τσεκαρετε τους μαγνητες και να δειτε τα χαρακτηριστικα τους μπορειτε να μπητε στον thomann. Ευχαριστω φιλικα Γρηγορης
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 δεν νομίζω να ταιριάζουν και οι 2, για τον απλό λόγο του ότι ο 1 είναι πιο γκαζωμένος από τον άλλο και συνήθως βάζουν 1 γκαζωμένο με 1 πιο ήρεμο για να αλληλοσυμπληρώνονται ηχητικά. Μάλιστα αυτή είναι και ψιλοκοιμή τακτική των ντεθαδων όταν κινούνται σε passive μονοπάτια. Αν επιμένεις όμως, θα σου πρότεινα να βάλεις τον x2n στο λαιμό, καθώς μπαίνει και εκεί σύμφωνα με την dimarzio και τον dimebucker στη γέφυρα, καθώς αυτή είναι η προτιμώμενη θέση του κατά την seymour. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Όντως, ο dimebucker έχει σχεδιαστεί καθαρά σαν bridge μαγνήτης για: more treble bite and clarity than an SH-8 Invader; as well as punchy bass response and exceptional dynamics. οπότε μάλλον θα μπασάρει επικίνδυνα σε neck θέση. Συγκεκριμένα ο Seymour προτείνει: Recommended for bridge position. Dimebag used a '59 Model in the neck for P.A.F. tones. Άμα παίζεις death χρειάζεσαι τον neck? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση