Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Παίζει μια καλούλα fender mexico, 500e. Αν θυμάμαι καλά 1979. Τι λέτε, να λέει τίποτα?

Λίγο παραπάνω (Θωμάς) είναι η classic player 60s. 590e.

Τι λέτε συγκρίνονται τα δυό όργανα.

Ποιο να είναι καλύτερο? ? ? ? ? ?  ? ? ? ?

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Τι να σου πώ? Είναι άσπρη.  ;D ;D ;D ;D

Η mexicana η μεταχειρισμένη δεν ξέρω πολλά πράγματα παρά πως είναι 1979 μοντ.

Την classic player την ξέρετε.

Το λέω αυτό επειδή κάπου κοιτούσα στο φόρουμ και είδα ότι κάποιος είχε πάρει μια παλιά vintage (επιτρέπεται να την πώ ?)mexicana 100e. Πόσο καλύτερη να είναι η 1979 και να έχει τόσο μεγάλη διαφορά τιμής και ακόμα πόσο καλύτερη να είναι η classic player και έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά τιμής.

???

Δημοσιευμένο

1979???? Μπράβο!!!!! Εξέλιξη το Μεξικό!!!! Πρόλαβε την Ιαπωνία !!!!!! Ιστορικά είναι απίστευτο!!!  ;D ;D ;D ;D ;D Δεν ξανάγινε!!!

Εγώ είχα βρεί μιά Fender ΜΙΝ (μέιντ ιν Νικαράγουα του 1942!) ;D ;D ;D ;D

Η περιγραφή είναι ελλειπής, μάλλον το 1979 ούτε καν φαντάζομαι αναφέρεσαι στο έτος κατασκευής απλά σε πειράζω.... 8)

ξαναματαξαναρίχτο.  ;)

In Fender Strat we trust!

Δημοσιευμένο

Το λέω αυτό επειδή κάπου κοιτούσα στο φόρουμ και είδα ότι κάποιος είχε πάρει μια παλιά vintage (επιτρέπεται να την πώ ?)mexicana 100e. Πόσο καλύτερη να είναι η 1979 και να έχει τόσο μεγάλη διαφορά τιμής και ακόμα πόσο καλύτερη να είναι η classic player και έχει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά τιμής.

???

Γιατρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπόν Harry μου κτύπα την Γουικιπίντια στον εξπλόρερ και ψάξε για Fender

In Fender Strat we trust!

Δημοσιευμένο

Μάλλον δεν παίζει φάση. Κοίτα μου πουλήσαν κουτόχορτο, να πώ βέβαια πως οι γνώσεις του έμπορα ίσως να ήταν ελλιπής αλλά πάλι: Η οποιαδήποτε fender mexico 198whatever μπορεί να συγκριθεί με την brand new fender mexico classic player 60s 2008?  ???

Δημοσιευμένο

Με 2 λόγια, κατά 99.9% η Classic Player 60s είναι καλύτερη από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη Mexico, ανεξαρτήτου χρονιάς κατασκευής. Τέλλλλος....;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...