Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά για μένα η SG είναι μία απ'τις καλύτερες κιθάρες που υπάρχουν και πραγματικά η εμφάνιση της με τρελένει.

Όπως είπε και ένας τυπάς στο Youtube στο βίντεο που παρουσιάζει η Gibson την SG standard:

Η SG δημιουργήθηκε απ'τον ίδιο το διάβολο για να ροκάρει τον κόσμο.

Gibson SG και ξερό ψωμί!!!  ;D ;D ;D

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια για το καταπληκτικό και πλήρως ενημερωτικό άρθρο. Μπράβο ρε Earendil!!!

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Στην Ιταλία τις έλεγαν Diavoleto.......

Mε μιά τέτοια έπαιζε και ο κιθαρίστας των Doors Robby Krieger, ο Gary Rossington των Skynyrd o κ. John Cipollina, ο George Harrison, Keith Richards, Pete Townshend Frank Zappa......

O SANTANA έπαιξε στο Woodstock me SG....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημοσιευμένο

O SANTANA έπαιξε στο Woodstock me SG....

αα τοσο προσφατα δηλαδη.. ;D ;D ;D

σε πειραζω,μια χαρα κιθαρουλα ειναι ;)

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημοσιευμένο

Εγώ την πρώτη φορά το είδα σε βιντεοκασέτα φίλου το 1980 και ανατρίχιασα (το είχε γράψει από το BBC.............

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

• 2 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Ξαναγυρνάω στο θρεντ για να παραθέσω αυτό το εξαιρετικό από κάθε άποψη βίντεο, που αποδεικνύει

(α) ότι αυτή η κιθάρα έχει τόσα διαφορετικά πρόσωπα που δεν μπορείς να την βάλεις σε ένα καλούπι,

(β) ότι και μεγάλοι παίκτες όπως ο Κλάπτον επίσης έχουν διαφορετικά πρόσωπα & δεν πρέπει να συσχετίζονται απαραίτητα με μια συγκεκριμένη κιθάρα (πχ. στρατ):

Σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε από ποιο ντοκυμαντέρ προέρχεται αυτό το απόσπασμα, πείτε το για να το αναζητήσω οπωσδήποτε. Ευχαριστώ!  :)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...