marilazi Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ JEFF. ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ www.mariolaz.com
kultura Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Χωρίς να είναι από τους αγαπημένους μου, τον εκτιμώ, και τον θαυμάζω... Καλό Ταξίδι, Jeff! :'(
Pulse Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 τον έιχα δεί λαιβ μια φορα στην αγγλία.....φοβερό πάθος....απο τα καλύτερα μπλούς λαιβ που έχω δεί... τι να πεις, οι μεγάλοι μουσικοί πάντως ζουν για παντα! King for a Day Fool for a lifetime!
mij Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Μεγάλος bluesman!!! R.I.P. Μερικοί ίσως έχετε δει την ταινία "Roadhouse" ( "Ο Μπράβος" στα ελληνικά αν θυμάμαι καλά) που έπαιζε ο Patrick Swayze...αν όχι δείτε την...αξίζει και μόνο για το ότι παίζει ο Healey...
chord Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Πραγματικα στεναχωρηθηκα δεν μ αρεσε τοσο ο ηχος του αλλα παντα μ εντυπωσιαζε το παθος του και το παιξιμο του.see you...
playloud Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Το "I think I love you too much" που ο Jeff επαιζε με τον Mark Knopfler ηταν, ειναι και θα ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια να παιζω με την μπαντα. Τα λεμε Jeff...... Make me fries...
studio54GR Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Να με συγχωρήσετε αν βάλω κι εγώ ένα Video που όποτε το βλέπω με πιάνουν τα κλάμματα.... :'( :'( :'( :'( :'( Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
takisdim1984 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 κριμα ρε γαμωτο! RIP Μερικοί ίσως έχετε δει την ταινία "Roadhouse" ( "Ο Μπράβος" στα ελληνικά αν θυμάμαι καλά) που έπαιζε ο Patrick Swayze...αν όχι δείτε την...αξίζει και μόνο για το ότι παίζει ο Healey... μαλιστα εχει και ενα μικρο διαλογο στην ταινια με τον Swayze.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση