kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Μέχρι Τετάρτη 12/03.2008. Επίσης δεσμέυομαι απέναντι σας να μην χρησιμοποιήσω τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα για (ανήθικους ή όχι) σκοπούς, οι οποίοι δεν θα έχουν σχέση με την εν λόγω συνεύρεση. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Μάγκες να με σχωρνάτε. Είμαι στα πρόθυρα αμυγδαλίτιδας από χθες το βράδυ οπότε πρέπει να προσέχω. Αλκοολούχα απαγορευμένα. Ειδικά από maple βαρέλι λόγω πριμάτου σκασίματος. Ξεκούραση και ύπνος σε κρεβάτι από μαόνι με κολλημένα ποδαράκια (long neck tenon), 18 μοίρες headrest angle. Στρώμα με ξύλινα spacers και scatterwound ελατήρια. Υπόσχομαι όση μπύρα δεν πιω λόγω απουσίας απ'την #3 θα πιω επιπλέον στην #4. O Κώστας θα αποτελέσει μάρτυρας επ'αυτού με την απαραίτητη οπτικοακουστική εγγραφή (τα ρεψίματα θα ηχογραφηθούν με SM57, off axis, λαμπάτη προενίσχυση για πιο γλυκές αρμονικές και το reverb θα είναι το φυσικό της μπυραρίας) Να περάσετε καλά μάγκες :'( Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Ασ'τα αυτά, τώρα θα σε κράζει για μήηηηηνες ;D ;D ;D ;D
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Επι του σοβαρού: μέχρι πότε το pm? Βλέπε: μέχρι πότε μπορώ να σας πω ότι θα έρθω... και μετά να μην έρθω. :P Βαλτε και το κινητό σας στο πμ να ξέρουμε τι μας γίνετε ;) Από αυτό συμπεραίνω ότι τώρα που δεν το έχετε, δεν ξέρετε... Μάααααααααιστα... ;D Τεσπα, πολλά περαστικά Jase. :( :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Τεσπα, πολλά περαστικά Jase. :( :) Σας μερσώ πολύ! :) Ασ'τα αυτά, τώρα θα σε κράζει για μήηηηηνες ;D ;D ;D ;D Ήδη με απειλεί μέσω πμ ότι θα μου στείλει κοντέινερ με υπόθετα (δηλ. μπανάνες αποφλοιωμένες) για τόνωση του οργανισμού μου. Ο ρεπόρτερ του Mega, Αντώιν "Άτριχος" Ποκοπίκος, έχεο ετοιμάσει ένα δίωρο αφιέρωμα στο δράμα που ζω και θα μεταδοθεί στις 25:00 ακριβώς αύριο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 περαστικά JAsemeister! εμείς ευχόμεθα ότι θα σε καλά ως την Παρασκευή και πιστεύω ότι θα επιτρέψει ο Kwstas79 να ρθεις εκτάκτος κ ας μην το χεις δηλώσει ως την Τετάρτη τα μεσάνυχτα... @νπαπ: αν δε σε πειράζει που εμείς θα ρίχνουμε το μέσο όρο ηλικίας, γιου αρ γουέλκαμ κ περισσότερη μπύρα για μας! χοχοο @bloody: η Westmalle Dubbel έχει καμία σχέση με την duvel? έχω μπερδευτεί μάλλον... ??? φβ/snoozeloop
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Όχι, η μια είναι η μάρκα Westmalle και η άλλη η Duvel. Kαι οι δυο είναι βελγικές, η Westmalle είναι και μοναστηριακή - η Duvel όχι αλλά είναι εξίσου ωραία. Η ετικέτα της Westmalle που συνέστησα στην αρχή ήταν η Westmalle Dubbel (δευτεροειδής ζύμωση εντός του μπουκαλιού), αν και πιστεύω ότι θα σας αρέσει περισσότερο η Tripel. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Earendil Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Μάγκες να με σχωρνάτε. Είμαι στα πρόθυρα αμυγδαλίτιδας από χθες το βράδυ οπότε πρέπει να προσέχω. Αλκοολούχα απαγορευμένα. Ειδικά από maple βαρέλι λόγω πριμάτου σκασίματος. Ξεκούραση και ύπνος σε κρεβάτι από μαόνι με κολλημένα ποδαράκια (long neck tenon), 18 μοίρες headrest angle. Στρώμα με ξύλινα spacers και scatterwound ελατήρια. Υπόσχομαι όση μπύρα δεν πιω λόγω απουσίας απ'την #3 θα πιω επιπλέον στην #4. O Κώστας θα αποτελέσει μάρτυρας επ'αυτού με την απαραίτητη οπτικοακουστική εγγραφή (τα ρεψίματα θα ηχογραφηθούν με SM57, off axis, λαμπάτη προενίσχυση για πιο γλυκές αρμονικές και το reverb θα είναι το φυσικό της μπυραρίας) Να περάσετε καλά μάγκες :'( Καλά...καλά... :P ;D όχι τίποτα άλλο, έκαψες και το τελευταίο χαρτί του Μενέλαου. Τώρα πώς θα δικαιολογηθεί; 8) :o :D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Στον ύπνο μου την Παρασκευή θα ονειρεύομαι: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2008 Η Delirium Tremens πήρε το όνομά της και το σήμα κατατεθέν της, το ροζ ελεφαντάκι, από αυτά που λένε ότι παθαίνεις και βλέπεις αν πιεις πολύ... δεν μου αρέσει αλλά έχει αρκετά εξωτική γεύση. Το Octoberfest δεν νομίζω να έχει, αλλά Westmalle λογικά ναι. Ή πάρτε μια από τις πιο αγαπημένες μου ever: την κόκκινη Abbaye de St. Landelin... ή την Biere du Demon (η πιο δροσιστική και Κ&%#$ΛΑ μπύρα ever, με 12% αλκοόλ - oι 9 στις 10 μπύρες με αλκοόλ άνω του 9 είναι ξίδια, αυτή είναι υπεράνω περιγραφής). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση