Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 oυρεγια πραγματακια! ;D http://www.gibsoncustom.com/ A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Tι καλά όμως να ήταν όλα και σε προσιτές τιμές... :(
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Tι καλά όμως να ήταν όλα και σε προσιτές τιμές... :( αυτα ειναι οργνα μονο για ονειρα! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 αυτα ειναι οργνα μονο για ονειρα! ;D μάλλον η gibson κοιμάται και ονειρεύεται οταν μας θεωρει τοσο ηλιθιους >:( προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 μάλλον η gibson κοιμάται και ονειρεύεται οταν μας θεωρει τοσο ηλιθιους >:( δεν εχεις καθολου αδικο! ;)(παροτι υπαρχουν πολλοι "ηλιθιοι" ) αλλα λενε πολυ να τα χαζευεις κ να λες ποπο να την ειχα κ εγω.... ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 μάλλον η gibson κοιμάται και ονειρεύεται οταν μας θεωρει τοσο ηλιθιους >:( δεν εχεις καθολου αδικο! ;)(παροτι υπαρχουν πολλοι "ηλιθιοι" ) αλλα λενε πολυ να τα χαζευεις κ να λες ποπο να την ειχα κ εγω.... ;D αν τις πωλούσαν όσο πραγματικά αξίζουν ,πολύ ευχαρίστως να αγόραζα μια, εξάλλου οι κιθάρες των ονείρων μου βρίσκονται ήδη στα χέρια μου 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
spy Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Έχω μία απορία. Γιατί όταν η Fender (USA/Custom Shop) βγάζει νέα "ωραία καλούδια" δε γκρινιάζει κανείς για την τιμή, παρότι οι εν λόγω κιθάρες κάνουν περίπου 30% λιγότερο από μία "μέση" Les Paul πράγμα που δικαιολογείται και λόγω bolt-on κατασκευής;
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Έχω μία απορία. Γιατί όταν η Fender (USA/Custom Shop) βγάζει νέα "ωραία καλούδια" δε γκρινιάζει κανείς για την τιμή, παρότι οι εν λόγω κιθάρες κάνουν περίπου 30% λιγότερο από μία "μέση" Les Paul πράγμα που δικαιολογείται και λόγω bolt-on κατασκευής; δεν με παρακολουθεις μου φαινεται ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 τι συγκρινεις βρε spy?σαν τις φεντερ δεν εχει :P βασικα μακαρι να ηταν φτηνοτερες οι gibson :'( fender k agios o theos
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2008 τι συγκρινεις βρε spy?σαν τις φεντερ δεν εχει :P βασικα μακαρι να ηταν φτηνοτερες οι gibson :'( ευτυχως υπαρχουν πολυ καλυτερες και πολυ φθηνοτερες. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση