elavd Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 ASPIRE, εκεί το είχα (ακολουθώντας τις οδηγίες του manual) αλλά το άλλαξα θέση γιατί δε μου έβγαζε καλό ημιτονικό τρεμούλιασμα... :-\ Ηλία έχεις κάνει ένα τρομερό λάθος. Το tri-metal δεν μπαίνει ΠΟΤΕ πριν απο russian big muff. Τα ίδια και τα ίδια θα λέμε? :-[ :-[ :-[ Ουυυυυπς.... Sorry... ::) Κάτι έχω πάθει τελευταία και δε θυμάμαι παλιότερα posts... Ναι τώρα που το λές, θυμάμαι που μου το είχες ξαναναφέρει αυτό ότι τα ρώσικα Muffs έχουν αυτή την "παραξενιά" και ασυμβατότητα με τα tri-metals... ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
ASPIRE Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Κατσε γιατι προσπερναμε βασικα ερωτηματα...Απο τι ξυλο ειναι η ραφιερα?
elavd Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Κατσε γιατι προσπερναμε βασικα ερωτηματα...Απο τι ξυλο ειναι η ραφιερα? Ξύλο συμήδας. IKEA www.facebook.com/YourPaintedSmile
toneless Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Έχω παρατηρήσει ότι κάποιες στιγμές το twang της Tele μου χάνεται... Μήπως έχω επιλέξει λάθος σειρά στη συνδεσμολογία; ::) Μπά, μάλλον φταίει που παίζεις με "μαλακή" πένα. ;D Άκου να δεις.
Earendil Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Έχεις βάλει το Double Muff πριν το Bacon & Eggs και βγαίνει πολύ θαμπό. Άλλαξε αυτά και πες μας αν υπάρχει βελτίωση. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
elavd Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις... Θα κάνω τις αλλαγές που μου προτείνατε και θα επανέλθω να σας πω αν άκουσα βελτίωση ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Και στο σημείο αυτό, αξίζει να σκεφτούμε: Τα χρειάζεται όλα αυτά ο elavd? Πόσα και ποιά θα βάζατε στην πεταλιέρα των ονείρων σας (για σήμερα)?
zestair Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Μάλλον φταίει το whammy. Και σε μένα τα ίδια κάνει... :P
fleamail Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Αν αντικαταστήσεις αυτό το σκατουλί χρώμα στον τοίχο με ένα φωτεινό κόκκινο θα δεις και το twang σου σιγά σιγά να επανέρχεται. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
gangster Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Παρέλειψες να μας αναφέρεις αν το δωμάτιο κοιτάει προς την ανατολή! ::) ::) one colour: black - and shades of grey
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση