sentientno6 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Γνωρίζει κανείς που έχει Τσέχικη Μπυραρία στη Θεσσαλονίκη?
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Το Roquer είναι τσέχικη μπυραρία, και βρισκεται στην Ολύμπου με Ιασωνίδου περίπου. Φυσικα έχω κανένα χρόνο να πάω και μπορεί και να έκλεισε... :P Ad astra per alia fideles...
pap13 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Ανεβαίνοντας τη βενιζέλου (ή δραγούμη δε θυμάμαι) για εγνατία στα αριστερά είναι το sante. Στρίβεις μέσα και στο πρώτο στενάκι, ένα μικρό πεζόδρομο, πας όλο ευθεία και εκεί στο τέρμα έχει μια τσέχικη μπυραρία. Είναι εκεί που είναι και οι 4 εποχές, η παπαρούνα και κάτι άλλα μαγαζιά αν ξέρεις.
chembeast Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Λαμπράκη στην τούμπα στο ύψος του κωτσόβολου,πίσω από τον κωτσόβολο σε ένα στενό παράλληλο στην λαμπράκη. Προχτές ήμουν. Καλή μπυροποσία και μην ξεχάσεις λουκάνικα,πατάτες και λιωμένα κασέρια βεβαίως βεβαίως...... ;D ;D ;D :D
spewfy Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Ειπα να μην ανοίξω νεο θεμα αφού η ερώτησή μου είναι σχετική με μπύρα... Μήπως γνωρίζει κανεις εαν μπορώ να βρω τη μπύρα samuel adams cherry wheat κάπου στην Αθήνα?? (Προσοχή, όχι απλά samuel adams αλλά samuel adams cherry wheat!)
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Αν όλα αυτά αποτύχουν Otto Dix (ελπίζω να μην έκλεισε κι αυτή... ::))
menelaos Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι αντίστοιχο και σ'εμάς στο νότο; :)
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Κάτι αντίστοιχο και σ'εμάς στο νότο; :) Γιατί ρωτάς, μας κοροϊδεύεις, αφού στο τέλος δεν θα πας. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Κάτι αντίστοιχο και σ'εμάς στο νότο; :) Γιατί ρωτάς, μας κοροϊδεύεις, αφού στο τέλος δεν θα πας. ;D take no prisoners! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Λαμπράκη στην τούμπα στο ύψος του κωτσόβολου,πίσω από τον κωτσόβολο σε ένα στενό παράλληλο στην λαμπράκη. Προχτές ήμουν. Καλή μπυροποσία και μην ξεχάσεις λουκάνικα,πατάτες και λιωμένα κασέρια βεβαίως βεβαίως...... ;D ;D ;D :D Ιδανικό μέρος για μια συνάντηση... ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση