12AX7 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2008 Α, και με γεια το τρομερό νέο απόκτημα, 12AX7. merci :) Aν δεν απατώμαι, η vox έβγαλε τους 30ρηδες σε μία εποχή που δεν χρησιμοποιούνταν ΡΑ στις συναυλίες ακριβώς για να υπερκεράσουν τις τσιρίδες των κορασίδων :P Μήπως έπρεπε να πάρω κι'εγω AC-30 για να έχω κορασίδες με τσιρίδες; Ή θα έπρεπε να έχω τσιρίδες για να πάρω AC-30; ::)
V.P. Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ 30αρη ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΣΙΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΛΑΙΒ :D :D .....νομιζω οτι πολλοι με καταλαβαινετε...;) σοβαρα τωρα, μια ερωτηση.....εχεις κανεις αποψη για το neodog της celestion που φοραει ο 30αρης με το ενα μεγαφωνο σε σχεση με τα vox-made που φορανε ο απλος 15αρης και ο 30αρης με τα 2 μεγαφωνα???
zestair Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Α, και με γεια το τρομερό νέο απόκτημα, 12AX7. merci :) Aν δεν απατώμαι, η vox έβγαλε τους 30ρηδες σε μία εποχή που δεν χρησιμοποιούνταν ΡΑ στις συναυλίες ακριβώς για να υπερκεράσουν τις τσιρίδες των κορασίδων :P Μήπως έπρεπε να πάρω κι'εγω AC-30 για να έχω κορασίδες με τσιρίδες; Ή θα έπρεπε να έχω τσιρίδες για να πάρω AC-30; ::) Ξύρισε το στήθος σου και πάρε Ψινάκη μάνατζερ αν θες τσιρίδες. Αν ήταν αλλιώς θα μοιράζανε AC-30 και Halls...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση