kultura Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Φανταζόμουν ότι αυτό γίνεται για εκπαιδευτικούς λόγους... Δηλαδή, φαντάσου έναν τυπάκο που πάει να μάθει άλτο σαξόφωνο, του παίρνει τρείς βδομάδες να παίξει την πρώτη του νότα, και να του πούν ότι αυτή η νότα είναι η μι ύφεση!!! Εγώ θα παρατούσα το σαξόφωνο... ;D ;D ;D
PaulVon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά στο σολφέζ οι συλλαβές Ντο - ρε - μι κλπ 'δείχουν' την σειρά της νότας σε μία κλίμακα. Το ΛΑ δηλαδή δεν είναι πάντα 440 Hz. Για αυτό καλό είναι κάποιος να χρησιμοποιεί τα αγγλικά γράμματα (A-B-C-D-E-F-G) ή ακόμα καλύτερα να σκέφτεται σε συχνότητες. π.χ. Μήτσο! Πιάνουμε 657 Hz ματζορ? Destroy him, my robots!
kultura Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Σωστή προσέγγιση, πιο λογική από τη δική μου...
chrisgtr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά στο σολφέζ οι συλλαβές Ντο - ρε - μι κλπ 'δείχουν' την σειρά της νότας σε μία κλίμακα. Το ΛΑ δηλαδή δεν είναι πάντα 440 Hz. Για αυτό καλό είναι κάποιος να χρησιμοποιεί τα αγγλικά γράμματα (A-B-C-D-E-F-G) ή ακόμα καλύτερα να σκέφτεται σε συχνότητες. π.χ. Μήτσο! Πιάνουμε 657 Hz ματζορ? Κατ' αρχιν δεν με λενε μητσο, κατα δευτερον το ξερω σε 667 Ηz ματζορε το κομματι, μπορεις να μου πεις τα ακορντα για να μην καθομαι με το κομπουτερακι? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Alex92 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Nα ρωτησω μηπως ξερει κάποιος τι διαμέτρους έχει ένα επιστόμιο μπάσου μιμεμολ? Ευχαριστω Percussion world!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση