matawan Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 ο τιτλος τα λεει ολα :) everybody does it, so i'll do it too... http://www.box.net/shared/yjdl4h6w4k It's a shame stupidity isn't painful.
blue Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 εμενα μ αρεσε :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 ειναι μια ιδέα, περισσοτερο προχειρη καταγραφή, αλλά είπα να το ριξω, για να δω αντιδράσεις :) It's a shame stupidity isn't painful.
trigga Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία σκαφίδα ρε.Σενιάρισε το ολόκληρο και δώστο πάλι.
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 μπραβο φιλε.πολυ τα γουσταρω αυτα fender k agios o theos
matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Thank you guys, δεν περίμενα οτι θα σχολιάσει κανείς, για να είμαι ειλικρινής! It's a shame stupidity isn't painful.
menelaos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία η ιδέα σου, πολύ desafinado κι έτσι :) Προχώρα την όμως, γιατί όπως ξέρεις το καλό τραγούδι από την καλή ιδέα απέχει έτη φωτός :) Αξίζει την προσοχή σου πάτνως ;) BTW, τι κιθάρα κλπ;
elavd Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ ωραίο!!! ;) Μου θύμισε το ύφος του Marc Ribot με τους los Cubanos Postizos: Θα ήταν ωραίο να εξελιχθεί, βάζοντας κρουστά, κι άλλα όργανα για συνοδεία κλπ. Αυτό που δεν μου άρεσε τόσο, είναι ότι και οι 2 κιθάρες (Left, Right) είχαν τον ίδιο μουντό ήχο. Ίσως θα έπρεπε μια από τις να είναι πιο "διαυγής"... www.facebook.com/YourPaintedSmile
matawan Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Η κιθάρα είναι μια Hagstom HJ 500, καρφι στο λαιν ιν του μακ. Μονο λίγο παν L-R και λιγο ριβερμπ...Χρειάζομαι μία αξιοπρεπή κάρτα ήχου και επιπλέον ενα mic...αν θέλω να κάνω μία υποτυπωδώς αξιοπρεπή παραγωγή...μέχρι να τα αποκτήσω θα κάνω lo-fi nuggets :P It's a shame stupidity isn't painful.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση