kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 πειτε την γνωμη σας ελευθερα ας πεσει και κραξιμο :P fender k agios o theos
aback Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 μου αρέσει αρκετά θα έλεγα και το βρήκα καλοσχηματισμένο και καλά δομημένο. μία ένσταση έχω για τη μίξη συνολικά (τα synth υπερβολικά μπροστά), αλλά μπορεί να είναι αυτή η άποψή σου, οπότε οκ. επίσης με ξενίζει η ενναλαγή drums set / dance beat. (ίσως να θέλει πιο ομαλές μεταβάσεις, αλλά κι αυτό είναι θέμα άποψης).και τέλος το κομμάτι για μένα πρέπει να τελειώνει στο 3:30. από κει και μετά!!!!!! με το αυτί ενός κανονικού μέσου ακροατή το κομμάτι μου άρεσε.είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο.όσο για κράξιμο ούτε να το σκέφτεσαι. μελωδικές γραμμές ωραιότατες αν και η μπασσογραμή κάπου θα έπρεπε να λυνόταν(και να ελευθερωνόταν και λίγο το κομμάτι). στο σύνολο όμως ΜΠΡΑΒΟ. συνέχιζε!
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 σ ευχαριστω πολυ φιλε aback.βασικα δεν ηταν προμελετημενο το κομματι,μεσα σε μια ωρα το γραψα με ενα ακομη μελος τον electrixxx.το μισο κομματι ειναι γραμμενο με την στρατ μου και το δευτερο μισο με την js1000. fender k agios o theos
lambrosgg Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ ωραίο φίλε και πρωτότυπο. Προσωπικά δεν με ενόχλησε κάτι! Έτσι ακριβώς τα θέλω και εγώ τα κομμάτια. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
aback Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 το ψιλοκατάλαβα, αλλά δεν ήθελα να το γράψω μη φανώ ξερόλας. αν το προσέξεις θα γίνει super. με λίγα Hammond αντί για synth (βλ. beastie boys) θα γουστάρουμε να χορεύουμε!
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 λοοοοοοοοοολ.παντως ευχαριστω.περιμενα κραξιμο τρελο fender k agios o theos
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Μπράβο. Mε έκανε να κουνήσω ρυθμικά το κεφάλι. :) Ασε τον aback να λέει.... στο μέρος μετά το 3:30 θα "εστίαζα". :)
longshadow Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Μου αρέσει αρκετά απο το 3:30 και μετά... :)..και ηχητικά αλλά και επειδή γίνεται ουσάκ.. ;D στο πρώτο μέρος το μπάσο ήταν τόσο δυνατά που με κούρασε... το κομμάτι πάντως διψάει και για μια άλλη αλλαγή....
harisexp Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Ωραιος συνδυασμος ηλεκτρονικου ηχου και κιθαρας. Οντως ειναι προτοτυπο κοματι.Η μειξη ομως δεν μ΄αρεσε.Δεν αναδεικνυει το κοματι.Μαλον το προβλημα ειναι στην στερεοφωνια.Εναν ηχο που εχεις σαν πιατινια-μαρακες καλυτερα το pan να ειναι εναλαξ pingpong. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
trigga Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Ψήσου να το κάνουμε τελείως disco.Εμένα πάντως μου θύμησε λίγο Da Ya Think I'm Sexy - Rod Stewart. Τα σύνθια δεν μου ακούστηκαν καλά στο πρώτο μέρος.Το άπειρο αυτί μου τα ακούει, "πράσινα" να το πω τώρα? Πάντως έχει αυτό το τσίκι τσίκι λέτς ντάνς του δε μπούγκι ναούμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση