ex-Smurflord Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά παράγγειλα απο thomann τους blackout..ξέρετε κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να κάνει καλά την αλλαγή,γιατι εγώ δεν ξέρω τίποτα απο τέτοια.. Mπορείς να πας στον Telegun, στο στενό απέναντι από τη ΔΕΗ στην Αγ. Δημητρίου, ή στον Τσέλιο, στη Ναυαρίνου. Όπου και να πας βασικά θα στον βάλουν (τον μαγνήτη :P), δεν παίζει πρόβλημα.
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Όπου και να πας βασικά θα στον βάλουν Που'σαι Κώστα να δεις την κατάντια μας... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Όπου και να πας βασικά θα στον βάλουν Που'σαι Κώστα να δεις την κατάντια μας... Εδώ είμαι αγαπητέ, και πραγματικά σοκαρίστηκα από αυτήν την διαπίστωση. Όντως στο ελλάντα όπου και να πας θα στον βάλουν; Έτσι εξηγούνται οι εγγλεζάρες μη-άτριχες τουρίστριες; Φρίττω, πραγματικά. Αίσχος. LEGO people live in houses made of their own flesh.
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 To Ο LiveWire Metal είναι άλλος μαγνήτης και όντως υπάρχει εδώ και καιρό. Τώρα για το πως ακούγεται δεν ξέρω... Τον έχω 20 χρόνια στην κύρια κιθάρα μου, και μου χει κάνει μεγάλη ζημιά... Όποιον άλλο μαγνήτη έχω παίξει μου φαίνεται απλώς νωθρός, ψόφιος... Όπως λέει και το λινκ που δίνεις: It has a screaming voice with amazing mid-range punch that produces thick, dark chords and hard-hitting leads. Incredibly aggressive output. Will overdrive most amps. [...] The Metal humbucker does not produce true clean tones. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
ax1ss Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 μετα απο εκτενη ακουσματα στο web και ζωντανα πολλων μεταλ μαγνητων (γιατι θελω να παρω και εγω) οι emg κατεληξα πως εχουν αρκετα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ηχο λες και περνάνε απο υπολογιστη..για βαρια παιξιματα με πολλα μπασα και πριμα και καθολου μεσαια απο τον ενισχυτη μου..μου ακουγονταν πολυ "φτωχοι" σε σχεση με τους 498Τ και 490R.. πιστευω πως υπαρχουν πολυ καλυτεροι μαγνητες για βαρυ μεταλ (οπως οι blackouts) και αναρωτιεμαι πως τοσοι κιθαριστες τους χρησιμοποιουν ακομα (βλεπε hammet,hedfield) σε αντιθεση με τον zakk wylde που για τα "βζιν,γκροΟυαν, ΖζσταοΟν ;) --αρκετα εφετζιλικια το επιβαλουν MetalCaster
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Κοίτα, οι active μαγνήτες γενικά δεν έχουν και πολύ σχέση με τους passive, και γι'αυτό ίσως σου ακούγονται πιο "ηλεκτρονικοί". Το θέμα είναι όμως πως τους συγκρίνεις με gibson μαγνήτες, που είναι passive, και αρκετά καλοί και γεμάτοι passive. Τώρα γνώμη μου είναι πως είναι καλοί οι EMG, τους blackouts δεν τους συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά είναι εντελώς ανούσια η σύγκριση active με passive. Τώρα όσον αφορά τον Wylde, ο τύπος δεν έχει και πολλά εφφέ. Απ'όσο έχω δεί απλά ένα τιγκαρισμένο marshall έχει κι ένα wah, συν την les paul με τους EMG...
ax1ss Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 συμφωνω πως η συγκριση passive me active ειναι "λαθος", απλα οι emg 81 ας πουμε εχουν πολλα μεσαια , λιγα πριμα αλλα και πολυ λιγα μπασα..αρα δεν μπορεις να εχεις ογκο και βαρυ (=μπασο) ηχο στην Bridge θεση, αλλα αν βαλεις mia les paul με 498Τ σε ενα pre amp πεταλι , ουσιαστικα ειναι σαν να εχεις active (ή της βαλεις ενα στυλ emg afterburner) τους κανεις active ουσιαστικα. απλα δεν καταλαβαινω γιατι για παραδειγμα ο headfield που παιζει με ++μπασα εχει τους emg 81?? αν και σε studio φωτογραφιες (paparazzi και ετσι..) και οι δυό τους εχουν gibson..μηπως ειναι αυτες οι συμφωνιες - χορηγιες .. που χαλανε την δουλεια..?? λεω εγώ μήπως?? :) MetalCaster
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Βασικά οι active έχουν τη δυνατότητα να "σπρώξουν" λίγο παραπάνω έναν ενισχυτή (που παίρνει, έτσι?) και εκτός αυτού έχουν και τις χαρακτηριστικές αρμονικές, το high output (οι περισσότεροι) κλπ. Τώρα για hetfield, hammett και σια είναι πασίγνωστο πλέον το θέμα με τα endorsements. Με gibson ηχογραφούν μονίμως οι τύποι...
ax1ss Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Τώρα για hetfield, hammett και σια είναι πασίγνωστο πλέον το θέμα με τα endorsements. Με gibson ηχογραφούν μονίμως οι τύποι... α γεια σου! MetalCaster
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Παρεπιμπτόντως οι SD να ξέρετε δουλέυουν στα 18 βολτ αν θυμάμαι καλά.Το οποίο κατατάσει τον active αυτον "πιο κοντά" στους passive απο ότι τον 81.Λίγοτερο κομπρεσαρισμένος ήχος και πιο "ανοιχτος" γενικότερα.Αν βάλετε μπαταρία επιπλέον στον 81 σε σειρά το αποτέλεσμα παίζει να είναι και εφάμιλο. Όλα αυτά υποθετικά πάντα... You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση