Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

:'( :'( :'( :'(

P1010001Small.jpg

:'( :'(

P1010002Small.jpg

:-\ :'(

P1010003Small-1.jpg

:'(

P1010004Small.jpg

P1010005Small.jpg

P1010006Small-1.jpg

P1010007Small.jpg

P1010008Small.jpg

την ειχα στην flight case της rockcase.ανοιξα,την πηρα για κουρδισμα και οταν τελειωσα ακουσα εναν ηχο και σκαλωσε το μανικι της μπλουζας μου στο ξυλο.τραφηξα το χερι μου και ειδα τα παραπανω......τι να πω................... :'( :'( :'( ειμαι σε απογνωση.....θλιβομαι πραγματικα....

Mesa/Boogie & Strato

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Σπύρο στεναχωριέμαι πολύ κι εγώ με το θέαμα... δεν νομίζω ότι θα βρεις κάποιον εδώ που να μην σοκαριστεί και να μην σου πει ότι συμπάσχει (όσο μπορούμε να δηλώνουμε συμπαράσταση εξ αποστάσεως). Πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο;

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

σοβαρα τωρα τι παιζει με κρυο -ζεστη- υγρασια στον χωρο που την  ειχες???τραγικο μεν , αλλα και αδιανοητο απο την αλλη... μεταχειρισμενη θυμαμαι την ειχες παρει αλλα δν νομιζω να σχετιζεται σε κατι αυτο...(βεβαια μηπως ειχε κανενα crack  μικρο που δν ειχες δει??) τι να πω?? ι αμ ριλι σορι

Δημοσιευμένο

Σκίζεται η καρδιά μου, man... :'(

Υποννοείς ή φαντάζεσαι ότι κάτι παίχτηκε με τη θήκη; Το λέω γιατί την αναφέρεις στo post.

Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO

Δημοσιευμένο

την ειχα ελεγξει λεπτομερως...δεν υπηρχε ουτε χτυπηματακι στα πλαινα.

η κιθαρα βρισκοταν στο σπιτι σε μεσοτοιχο στον οποιο δεν υπαρχει σωμα καλοριφερ και μεσα στην flight-case....

Mesa/Boogie & Strato

Δημοσιευμένο

την ειχα ελεγξει λεπτομερως...δεν υπηρχε ουτε χτυπηματακι στα πλαινα.

η κιθαρα βρισκοταν στο σπιτι σε μεσοτοιχο στον οποιο δεν υπαρχει σωμα καλοριφερ και μεσα στην flight-case....

Συνηθως,τετοια σκασιματα του ξυλου οφειλονται σε υπερβολικη ξηρασια...θα πρεπει να ειχε στεγνωσει τελειως το οργανο

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...