mits.k Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Γνωρίζετε κάτι για το νέο μοντέλο της Epiphone Les Paul Ultra II ? Σκέφτομαι να την αγοράσω. Στο Thomann τη βρισκω 485ευρο. Στην Αθήνα γνωρίζετε αν υπάρχει ήδη στα μαγαζιά?..κ σε ποια τιμή..
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 To ίδιο με τις υπόλοιπες μου φαίνεται, απλά έχει και piezo/ακουστικό μαγνήτη και 2 outputs, ηλεκτρικό/shadow. Δεν είναι κακό... :)
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Η Ultra, όπως έχω ξαναγράψει, έχει αυτά τα chambers και την κούρμπα στην πίσω πλευρά... ...κάτι που την κάνει μοναδική σε όλη τη σειρά των Epiphone και Gibson Les Paul (διασταυρωμένη πληροφορία). Δεν υπάρχει καμία άλλη παρόμοια - τα chambers των Gibson LP είναι εντελώς διαφορετικά και πιο μικρά. Ο ανωτέρω σχεδιασμός της δίνει ένα ωραίο semihollow ήχο χωρίς μικροφωνισμούς, και γενικώς είναι πολύ ιδιαίτερη κιθάρα και σε καταπληκτική τιμή. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
ZombieTone Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Εχει επισης και καποιες ιδιαιτεροτητες στο σωμα που ναι μεν την κανουν ελαφρυτερη απο μια κλασικη Les Paul αλλα οχι Les Paul. Καλο θα ηταν να την δεις απο κοντα πρωτα... EDIT: Με προλαβε ο bloody sunday...
Enema Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Εχει φοβερο look. Με μαυρα κλειδια-γεφυρες κτλ θα εδειχνε ολα τα λεφτα imho.
curlytree Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δεν εχει και πολυ σχεση με τον ηχο της Les Paul (που δεν σημαινει οτι δεν εχει καλο ηχο) αλλα ειναι οντος πολυ ελαφρια σαν κιθαρα... "Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..."
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Tο μοντέλο ΙΙ δεν το έχω δει από κοντά αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση η τιμή της (485 ευρώ;) με τόσα που έχει απάνω (διαφορετικά flames από όλες τις άλλες, ακουστικο pickup με ανεξάρτητο blendable διακόπτη με bass-treble - κάτι που μου θυμίζει το Fishman Powerbridge που έχει η Slash signature)... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
rag0n Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω αυτή την κιθάρα. Η τιμή της έχει ανέβει στα 539€ και αναρωτιόμουν αν μπορεί να βγάλει καλό μέταλ ήχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση