deadendmind Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Μην αρχισουν και τιποτα σκασιματα και τετοια μαζι ομως.... εκει ειναι το ζουμι..! ;D
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δεν το δοκιμάζεις σε κανένα βαμμένο κουπί πρώτα πριν το κάνεις έτσι? Μην κλαίς καμιά αμερικάνικh fender μετά... :)
alderbody Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Άσ'την στο πατάρι 20 χρόνια! Το χρώμα θ'αλλάξει, αλλά το κακό είναι πως θα αλλάξουν (προς το χειρότερο) και τα υπόλοιπα πάνω στην κιθάρα! ;D ρε ...Dude ;) αν την αφησει στο παταρι δεν θα αλλαξει σχεδον καθολου... για να κιτρινισει θελει να βγει εξω, να παει σε bar... να ...ζησει! ή να κανει ...ηλιοθεραπεια χωρις ομως τα υπολοιπα εξαρτηματα wood matters
Vintager Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Έχω μια Les PAul Custom η οποία είναι ασπρή. Να ξέρεις ότι οι παράγοντες που οδηγούν μια άσπρη κιθάρα να κιτρινίσει είναι το φως και η νικοτίνη. Αν καπνίζεις κοντά στην στην κιθάρα τοτε θα κιτινίσει. Αλλιώς ο χρόνος είναι ο καλύτερος βοηθός. Όλες οι άσπρες κιθάρς κιτρινίζουν. Για αυτο και συνήθως κατά καιρούς τις βάφουν για νακρατήσουν το ασπρο χρώμα της μάνας τους. Να ξέρεις το πιο δύσκλολο χ΄ρωμα για να κρατήσεις σε μια κιθάρα είναι το άσπρο. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Με το κάπνισμα όμως δεν είναι μόνιμο το κιτρίνισμα. Με λίγο οινόπνευμα βγαίνει κατευθείαν, κι εκτός αυτού πρέπει ο καπνός να πηγαίνει και πάνω στην κιθάρα για να κιτρινίσει τόσο ώστε να είναι διακριτό. Δεν το'χω κάνει σε κιθάρα βέβαια, αλλά σε παρόμοια αντικείμενα. Τώρα αν διαφέρει στην κιθάρα διορθώστε με.
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 παντως το καπνισμα στο ταβανι κανει τελειο aged χρωματακι ;) απο προσωπικη εμπειρια ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
alderbody Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 δειτε τι εκανε ο καπνος σε αυτη την 60's Blonde Tele... wood matters
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 φαντασθείτε τι vintage χρώμα έχουν πάρει τα πνευμόνια μας :-[ προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Έχω μια Les PAul Custom η οποία είναι ασπρή. Να ξέρεις ότι οι παράγοντες που οδηγούν μια άσπρη κιθάρα να κιτρινίσει είναι το φως και η νικοτίνη. Αν καπνίζεις κοντά στην στην κιθάρα τοτε θα κιτινίσει. Αλλιώς ο χρόνος είναι ο καλύτερος βοηθός. Όλες οι άσπρες κιθάρς κιτρινίζουν. Για αυτο και συνήθως κατά καιρούς τις βάφουν για νακρατήσουν το ασπρο χρώμα της μάνας τους. Να ξέρεις το πιο δύσκλολο χ΄ρωμα για να κρατήσεις σε μια κιθάρα είναι το άσπρο. η κιθαρα σου θα κιτρινησει ευκολοτερα απο μια μοντερνα Φεντερ μια και ειναι βαμμενη με νιτρο και οχι με πολυεστερα,οι μοντερνες Φεντερ δυσκολα κιτρινιζουν πολυ με τον καιρο λογω του πολυεστερικου φινιρισματος,θελουν πολλα χρονια π.χ η δικη μου εγινε ετσι μετα απο 35 χρονια... :) (ηταν κατασπρη σαν το pickguard) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
backys Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Έχω μια Les PAul Custom η οποία είναι ασπρή. OffTopic Eχω φαει το κοσμο να βρω μια και δεν...... Μηπως να μου την πουλαγες? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση