chrisgtr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια τι χιονι ειναι αυτο????????????? ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Κερατσινι δεν κινείται αμαξι.
boukas Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Στα σεπόλια για ακόμη μια φορά τπτ. Απλά ρίχνει και δεν λέει να το στρώσει. Λίγο στις οροφές των αυτοκινήτων. Και ρίχνει και από το βράδυ ρε γαμώτο.... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
kilon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Στην Πετρούπολη (όχι την Αγ.) το χιόνι έχει φτάσει τα 15 εκατοστα και τα πάντα είναι άσπρα. Ήμουν Λουτράκι και μπορώ να επιβεβαιώσω οτι το χιόνι ήταν ελάχιστο και το πρωί έλιωσε γιατι έβγαλε ήλιο αλλά ο άνεμος δεν με άφησε να κοιμηθώ το βράδι. Δεν έχω ξανακουσει τέτοια ουρλιαχτά. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
menelaos Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Καλά, εδώ (Χαλάνδρι) δε φαίνεται η απέναντι πολυκατοικία!!! ;D ;D ;D ;D ;D Κι εγώ ο ηλίθιος έχω διάβασμα >:( >:( >:( >:( >:( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Earendil Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Στα σεπόλια για ακόμη μια φορά τπτ. Απλά ρίχνει και δεν λέει να το στρώσει. Λίγο στις οροφές των αυτοκινήτων. Και ρίχνει και από το βράδυ ρε γαμώτο.... Πάντως τα αυτοκίνητα ήταν ό,τι έπρεπε από μαζεμένο χιονάκι. Έφτιαχνα αυτοσχέδιες χιονόμπαλες καθ'οδόν για τη δουλειά. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
chrisgtr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 \ΝΑ Νιωθουνε οι αχιονιστοι ;D
DimitriosUK Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 :) Μελισσια - Κυριακη 17 Φεβρουαριου 2008!!!!! http://www.myspace.com/jimmylahanis
chrisgtr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Mazepse to organaki apo to xioni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pwwwwwwwwwwwwww....... Ierosiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.!!!!! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση