Earendil Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Η "βαθίλα" έχει προστεθεί εκ των υστέρων; Προσωπικά θα το προτιμούσα με ελάχιστο ή καθόλου βάθος (το ξέρω, μάλλον δεν θα συμβιβαστώ ποτέ με τα reverb). Κατά τ'άλλα είναι μια χαρά! ;D ;D Έχω κάτι αντίστοιχο, αν το ξεθάψω πριν μπαγιατέψει το thread θα το ανεβάσω οπωσδήποτε. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 για τη βαθιλα μαλλον ναι. και λεω μαλλον γιατι η ρυθμικη γραφτηκε με το μονιτορ ον. παιζαν δλδ και τα ηχεια οσο εγραφα και περναγε ο ηχος απο το μικροφωνο (τοσο καλα). βεβαια , έβαλα και μετά ! earendil, ανεβασε να ακουσουμε! στο ενδιαμεσο θα το ξεθαψω κι εγω είτε ανεβάζοντας μια διαφορετική "μίξη" , είτε μια άλλη βέρσιον...αν θες βεβαια , μπορεις να βαλεις εσυ ότι βάθος θέλεις στα tracks edit: βεβαια,περα απο ηχο κλπ το θεμα ειναι να μοιραζομαστε τις μουσικες και τα συναισθηματα μας. https://www.facebook.com/automaton.athens
blue Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 α,αυτο δεν το ειχα ακουσει.ομορφο,περναει αυτο που περιγραφεις. (Θα εκανα κ αλλα σχολια αν δεν ηταν μια κι εξω κ αν δεν με ειχαν καλυψει οι προηγουμενοι) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
ignantios Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 ωραιο ,χαλαρωτικο και εκφραστικο ;) RUN FOREST....RUN!!!!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Πολύ ωραίο. :)
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Πολύ ωραίο. Φτιάξε τον ήχο και καθάρισε τα γρήγορα και είσαι ά-ρ-χ-ο-ν-τ-α-ς. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
elavd Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Κι εμένα μου άρεσε πολύ!!! ;) (Το reverb δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα...) www.facebook.com/YourPaintedSmile
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Όμορφα, πηγάζει από την καρδιά και αυτό ακούγεται... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
wasted Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Πάρα πολύ όμορφο και πολύ ωραίες εμπνεύσεις στο σόλο. Τα συγχαρητήρια μου... :) Empty Rooms
pastelius Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Τέλειο , τέλειο Νίκο! :D Εξαιρετικό ! Στο καλό συγκινήθηκα πρωινιάτικα.. :-\ feel da FUNK blast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση