dmilo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Ορίστε κύριε vthomas μας, από τον Ιούλη ανεβασμένο! ;D ;D ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=179269.0 (δεν πολυακούγεται βέβαια η πρώην σου και νυν μου, αλλά αυτή είναι) RANDOMIZE USR 0
marmelaki Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2010 Τελευταια προσθηκη κιθαρας στον εξοπλισμο μου: Specs: Les Paul type 2-piece body Gold hardware Mini humbuckers (active) Black fretboard short-scale Set neck w/ long tenon pocket 22 medium-jumbo frets 4 controls (1 working, push-push action) Active pickguard (lead) Tun-O-Mati bridge Flatwound strings (all 6) Built-in speaker and cabin emulator (4x12/2x12) Strap (without strap buttons) Κλιπακια θα ανεβασω για οποιον επιθυμει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ffmakis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Ανανέωση εξοπλισμού. Πεταλάκια δεν έχω ;D
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Ανανέωση εξοπλισμού. Πεταλάκια δεν έχω ;D Που΄σαι βρε Μάκη :) Βλέπω κάνετε προσθήκες, εγώ είμαι σε προσπάθεια...αποτοξίνωσης :P Ήδη έχω δώσει την Joe Perry (Epi) και προσεχώς θα φύγουν κι άλλα. Θέλω να μείνω με 2 ηλεκτρικές, την ηλεκτρ. και την κλασσική. Το πολύ gear με εμποδίζει να παίζω στη φάση που είμαι τώρα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
ffmakis Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Που΄σαι βρε Μάκη :) . Το πολύ gear με εμποδίζει να παίζω στη φάση που είμαι τώρα. Δεν έχω πρόβλημα γιατι ειμαι κουλος ;D
Anakin Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 1.Jackson RR1 USA Select Series 2.Morley Bad Horsie 2 Wah Pedal Και χτες εφτασε και το κερασακι στη τουρτα μου! 3.Bugera 333XL + Bugera 412F-BK!! ;D ;D
rocka cola Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Κιθαρες fender strat 57 reissue seafoam green mij ολα stock noname body/allparts neck superstrat cts electronics dimarzio noisless coils fender usa tremolo spretzel locking tuners fernandes monterey sd pups ενισχυτες marshall jvm205h με 1936 lead cab Vox ac4 tv με celestion g10 vintage πεταλακια Wah morley bad horsie 2 tuner korg dt10 και pitchblack delay ctc time od's bbpreamp,ziggy fuzz jam redmuck dist msd telegun chorus jam waterfall phaser mxr phase90 vintage booster rc booster καλωδια gl's core2x και dimarzio χορδες ernie ball arkay πενες dunlop tortex ibanez paul guilbert
mustafank Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2011 Ας ανανεώσω τη λίστα μου :P: Κιθάρα: Epiphone Les Paul Special II modded(Tonerider pu/neck Schecter omen extreme pu/bridge splitted to single pu's via push/pull pot) Μπάσο: Dean Edge 01 Ενισχυτής: Marshall Valvestate VS15 Εφέ: Behringer V-amp 3 EHX Little Big Muff Boss PW-10 Boss Super Octave 3 Behringer Ultra Tremolo UT100 Pigtronix Envelope Phaser EP-1 Αυτά τα ολίγα...προσεχώς,ελπίζω σε περισσότερα ::) 8) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Αντε να απαντησω και γω στο gear list . Κατεληξα σε αυτο το gear μετα απο παρα πολλες κιθαρες , ενισχυτες και πεταλακια που αλλαξα και αυτη θα ειναι η βαση για οτιδηποτε παραπανω . Λοιπον Line 6 hd 500 Custom Warmoth no 1 Custom Warmoth no 2 ;D Recording is God's way of tellin you that you suck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση