Stratocaster boy Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Της Παναγιάς τα μάτια έχετε όλοι εδώ!!! ;D Ορίστε και τα δικά μου: Fender stratocaster usa (διπλός , μονός , μονός) Fender JagStang Gibson SG standard Vox AC30CC1 Vox AD50VT Fender Blues DeVille BOSS SD-1 BOSS DS-1 BOSS PS-2 (x2) BOSS CS-3 BOSS TU-2 T-REX tremster Fuzzface Proco Rat EH Big Muff EH Small Clone Mxr phase 90 Crybaby original Vox wah V847 Carl Martin big joh power supply dc Και σε λίγες μέρες πλησιάζει και ένα BOSS RE-20 Space Echo!
pliktras Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Αν και καινούργιος εγω σχετικά με τις κιθάρες κτλ ας ποστάρω ;D Για κιθάρα (ηλεκτρική)έχω το μωρό μου την Ibanez GRG170DX κόκκινη Πεταλιέρα: Boss ME-50 Ενισχυτής: Βehringer Vintager GM110 Πένες έχω αρκετές.Στο "κουτάκι"(να το πω-δεν ξέρω πως λέγεται-εκείνο που το κολλάς κάπου στη κιθάρα και βάζεις μέσα τις πενες σου)όμως έχω μια fender μαλακιά mia dunlop πολύ σκληρή και μια που δεν θυμάμαι την μάρκα της αλλα είναι γνωστή medium ούτε πολύ μαλακιά ουτε πολύ σκληρή την οποία και χρησιμοποιώ συνέχεια. Όσο για χορδές,επάνω στην κιθάρα έχω αυτές ποιυ μου είχε η ibanez αλλα επειδή κατα το κούρδισμα εχτες έσπασατην πρώτη νοτα την ΜΙ πήγα και αγόρασα κατι D'adarrio exl120(δεν παίρνω όρκο...) 9άρες... Και καλώδια έχω κάτι παρα πάρα πολύ καλά, αλλα δεν θυμάμαι την μάρκα ;D
Loki Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2008 Ορίστε λοιπόν και ο δικός μου εξοπλισμός μετά από τις τελευταίες αλλαγές. Κιθάρες Fender American Series Statocaster HSS (S1 Switching) Ibanez RG 505 (MIJ) Juan Martinez Κλασσική Ενισχυτές Epiphone Blues Custom 30 Ibanez TB25R Marshall G15RCD Πετάλια - Εφφέ Line6 pocketPOD BOSS MT-2 Metal Zone Digitech Bad Monkey Danelectro Grilled Cheese Mics Shure SM 57 Shure SM 58 M-audio Nova Behringer XM-8500 Αναμένεται το attenuator... Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
kalisodia11 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2008 λοιπον.. κιθαρες electric: olp musicman (axis style..μονο αυτη παιζω πια,οι αλλες για πουλημα),fender showmaster,squier stagemaster acoustic: cort.. amps:fender h.o.t.(kapou 15 watt,den vgenei pia,poli palios..),fender hot rod deluxe 40watt laba.. strings: ernie ball,ghs(stin anagi) πενες:1.0mm (alla tis modarw sta gousta mou hehe) pedal:marshall guv'nor II
oly Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2008 http://www.eastwoodguitars.com/GTRs/airline/images/airline2P-big/AIR2pdlxredFINAL.jpg <3 Synthesizer:korg x-50 Bass:Ibanez GSR 200 Bass Distortion Behringer amp Vox ad5vt Electroharmonix Memory Man deluxe.... to be continued ;) just looking around
matawan Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2008 proco rat - mxr bluebox boss ps5 - mxr phase 90 Moogerfooger ring modulator Boss FV 500H - digitech digidelay EHX Holy Grail - Guyatone VT3 Boss RC-2 , Harley Benton GA5 Fender 50's Tele Jew not included. It's a shame stupidity isn't painful.
nuno Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2008 Ένα μικρό update και από μένα (με bold οι αλλαγές από παλιότερο post) Guitars Nik Huber Custom Orca PRS Custom 24 ‘92 Tom Anderson Hollow Drop Top Classic Fender Jap (HM) Strat RIG VHT 2-50-2 Furman 2306 Soldano X-99 TC G-Force Xotic Xblender Roland FC 300 Fulltone Clyde deluxe wah Rivera 2x12 cab (Celestion G12T + JBL G125-8)
elavd Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2008 Ωραία κιθάρα ;) 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile
marmelaki Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Ηλια, εχεις μια προτιμηση στις ανοιχτοχρωμες τελικα ε? ;) Εγω ειπα να πρωτοτυπησω και πηρα την Classic Players 60s σε Sunburst: ;D
elavd Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2008 Ηλια, εχεις μια προτιμηση στις ανοιχτοχρωμες τελικα ε? ;) Εγω ειπα να πρωτοτυπησω και πηρα την Classic Players 60s σε Sunburst: ;D Εντυπώσεις, photos, clips και review ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ !!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση