Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Eχει μικρο headstock οποτε μαλλον ειναι κινεζικη, η την εφτιαξε ο ιδιος. Και μου φαινεται περιεργο για καποιον πωλητη με 99,8  ::)

ενταξει ειχαν βγει αμερικανες και γιαπωνεζες μαλμστεεν με μικρο headstock, αλλα ειναι τοσα αλλα που κανουν μπαμ...

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημοσιευμένο

24 ταστα λολ, μανηκι 2 piece, λαθος nut, στο headstock ουτε καν εχει το wallnut plug στην εισοδο του trussrod, το decal φαινεται λαθος και τα γραμματα ειναι πιο εντονα και σε λαθος μεγεθος...και πολλα αλλα :D

Aμα δεις και τη θεση των μαγνητων ;D....παντως δινει δικαιωμα επιστροφης το παλικαρι....κατι ειναι και αυτο ;D.

Δημοσιευμένο

Aμα δεις και τη θεση των μαγνητων ;D....παντως δινει δικαιωμα επιστροφης το παλικαρι....κατι ειναι και αυτο ;D.

μωρε εγω ολα τα ειδα, ακομα και στο neckplate τα γραμματα δεν φαινονται καλα χαραγμενα, και τα saddles στη γεφυρα ειναι πολυ μπροστα σχεδον ακουμπανε στις βιδες που βιδωνει το τρεμολο στο σωμα...

EXPECT THE UNEXPECTED...

Δημοσιευμένο

μωρε εγω ολα τα ειδα, ακομα και στο neckplate τα γραμματα δεν φαινονται καλα χαραγμενα, και τα saddles στη γεφυρα ειναι πολυ μπροστα σχεδον ακουμπανε στις βιδες που βιδωνει το τρεμολο στο σωμα...

Μια χαρα ειναι, εγω με 300 ευρω θα την επαιρνα ;D.

Δημοσιευμένο

Ενταξει προσωπικα σε μεγαλες διαφορες τιμης απο την πραγματικοτητα , δεν πιστευω οτι γινεται εσκεμενα... Πιστευω οτι τα ατομα αυτα δεν γνωριζουν τις τρεχουσες αξιες και βαζουν μια τιμη που πιστευουν βαση της αρχικης τους αξιας.

Αν εβλεπα μια τετοια αγγελεια στην χρυση ευκαιρια , οκ να το δεχτω , αλλα σε κοινοτητα μουσικων που ο καθενας θα ψαχτει παραπανω πριν αγορασει , το βρισκω υπεβολικο !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...