sephiroth Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Κατ'αρχάς να καλησπερίσω τα μέλη του Noiz! Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος και περιεκτικός. Στην αναζήτησή για ήχο λαμπάτου ενισχυτή σε εντάσεις δωματίου ενδιαφέρουσα μου φάνηκε η χρήση ενός palmer pdi03. Δύο λύσεις μου φαίνονται λογικές: 1) λαμπάτος εν. -> palmer -> power engine 60 Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή τη λύση; Είναι καν εφικτή; 2) λαμπάτος εν. -> palmer -> κάρτα ήχου -> studio monitors H λύση αυτή μου φαίνεται αρκετά λογική και υλοποιήσιμη. Να τονίσω ότι οι παραπάνω λύσεις μελετώνται με κύριο γνώμωνα το να ΑΚΟΥΩ τον ενισχυτή σε χαμηλές εντάσεις και όχι τόσο να ηχογραφώ. Ποιά είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω; Ιδίως η 1 είναι υλοποιήσιμη; Θα ήθελα οι απαντήσεις να περιοριστούν στις ερωτήσεις που κάνω να μην είναι του στυλ "πάρε έναν λαμπάτο με λίγα watt". Ευχαριστώ προκαταβολικά!
jmone Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες αλλά το σκεφτόμουν και εγώ πάντως στα χρήματα του palmer μπορείς να πάρεις έναν attenuator και έτσι θα μπορείς να ακούς τον λαμπάτο να αποδίδει σε εντάσεις δωματίου το palmer θα το πρότεινα περισσότερο για recording ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση