Jester Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά μήπως ξέρεται που μπορώ να βρώ υλικό για την κατασκευή δικού μου Pickguard ?? Μένω Αθήνα αλλά δεν εχω βρεί κατι ως τώρα.
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 εγω θα επαιρνα ενα κομματι plexi glass και θα το εφτιαχνα fender k agios o theos
Jester Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Ρε σι το θέμα ειναι οτι θέλω να βρώ ενα μαγαζί με ποικιλία γιατι απο την μια εχω τα εργαλεία για να το φτιαξω και ειναι και προτιμότερο γιατι δεν θα σκάσω μια 30 e και γιατί θα μάθω κιόλας ;).
Subfire Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Αλήθεια,τι εργαλεία χρειάζονται για μια τέτοια δουλειά? www.myspace.com/subfireband
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 plexi glass μπορεις να βρεις σε διαφορα χρωματα...ισως να ειναι κ φτηνα fender k agios o theos
thecrypt13 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Το πλέξι έχει όμως ένα μειονέκτημα: Σπάει εύκολα! Προσοχή λοιπόν στο άνοιγμα των τρυπών, και προσοχή στο βίδωμα. Λίγο παραπάνω άμα σφίξεις, το πας για πέταμα. Επιπλέον, αν δεν έχεις τα σωστά εργαλεία, στα κοψίματα θολώνει. Από δική μου εμπειρία το λέω...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 με λιγη προσοχη ολα γινονται ;) fender k agios o theos
andreoulis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Το πλέξιγκλας πράγματι είναι πολύ σπαστικό να το δουλέψεις και σπάει / θολώνει κλπ με το παραμικρό! Αλλά... είναι πάμφηνο! οπότε μπορείς να δοκιμάσεις σε αρκετά κομμάτια μέχρί να εξοικοιωθείς με την κατεργασία του. Βέβαια, αν θές να κάνεις laminated (σαντουίτς) με διαφορετικά χρώματα δεν ξερω αν θα βρείς αρκετά λεπτό φύλλο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να πάρεις από την stewart Mcdonald. Στην Αθήνα ίσως να έχει ο κωσταντέλος (...έχει σίγουρα ασετόπαστα που χρησιμοποιέιται στις φιγούρες των μπουζουκιών. (Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο υλικό αλλά ακριβό αν θυμάμαι καλά)
KostasP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 http://www.warmoth.com/supplies/supplies.cfm?fuseaction=pickguard
Jester Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Δεν Περίμενα ότι θα υπήρχε site που να πουλάει pickguards material. Τεσπα καλο όμως. Όσο για τα εργαλεία αμα το υλικό είναι αδιαφανές π.χ. μάυρο δεν θολώνει :-\. Ενοείται οτι τηα πάρεις λεπτά φύλλα. Απο την άλλη ενα καλό κοπτικό εργαλείο με βάση είναι οτι πρέπει. Εγω ας πούμε έχω φρέζα (για όσους ξέρουν ^^) . andreoulis μήπως θα γινότανε να μ δώσεις και μία διεύθηνση αν σου είναι εύκολο? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση