whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 απτους καλυτερους ενισχυτες που εχω ακουσει.. :o που να παει το μυαλο σου οτι καποτε δεν ηταν καν ενισχυτης κιθαρας :o προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Ι'm standin'next to a mountain.. and i chop it down with the edge of my hand.. Χωνεις "μπροστα" απο την κιθαρα ενα Fuzz face και ενα Vox McCoy και εισαι στο θεμα.. Σουπερ :) 5 long years
aposperitis7 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ καλο!Ο πρωτος διδαξας ηταν ο R.Blackmore,νομιζω πως χρησιμοποιουσε ενα λαμπατο ραδιοφωνο για προενισχυση ;)
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 ο ατιμος με εκανε να ψαχνω παλια λαμπατα ραδιοφωνα στο ebay. παρεπιπτοντος τα εχουν και σε πολυ καλες τιμες. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
dkall Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Αυτο λες να κανει ?? ειναι Philips του 1958 φουλ λαμπα ...γηρασκω αει διδασκομενος...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Αυτο λες να κανει ?? ειναι Philips του 1958 φουλ λαμπα φανταζομαι ναι,γιατι οχι. toneless help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
ZombieTone Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Το οπτικο εφε διπλα απο τον peavey τι στο καλο ειναι;
toneless Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Το οπτικο εφε διπλα απο τον peavey τι στο καλο ειναι; Ταμπουράκι; ;D φανταζομαι ναι,γιατι οχι. toneless help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ρωτάτε ρε. Και σημερινό ραδιόφωνο να ήταν, πάλι θα έκανε... ;D Τώρα απο ήχο τι να πω. Αν οι λυχνίες του δεν είναι σε καλή κατάσταση, τράβα βρές τες... ::) Άκου να δεις.
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Τι ρωτάτε ρε. Και σημερινό ραδιόφωνο να ήταν, πάλι θα έκανε... ;D τα αυτονοητα για σενα..αλλα κινεζικα για εμας ;D ;D Τώρα απο ήχο τι να πω. Αν οι λυχνίες του δεν είναι σε καλή κατάσταση, τράβα βρές τες... ::) χμμ..σωστα :-[ προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση