whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 ενισχυταρα 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Herbert Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 ahhahahahaha...καλουτσικος ειναι ναι!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 ahhahahahaha...καλουτσικος ειναι ναι!!! φιλε σε πουλας?ποσα watt εισαι?? ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Vrass Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 ΓΚΑΖΑ. Τελος. ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Herbert Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 http://diezel.typo3.inpublica.de/herbert.22.0.html δεν με πουλαω οχι ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB
panka Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 πρωτιμω τον vh4 αλλα και αυτο το θηριο μαμαει κανονικοτατα. 180 watt.... παναγια μου... χαχαχα αλλα πολυ modern ηχους και οχι καλα καθαρα/crunge γενικα για την diezel...βεβαια ειναι το trademark του high gain ηχου οποτε λογικο...
Herbert Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 στην δουλεια εχω τον νΗ 4 η ουσιαστικη διαφορα τους ειναι το kill mid και τα watt ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB
KostasP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 στην δουλεια εχω τον νΗ 4 η ουσιαστικη διαφορα τους ειναι το kill mid και τα watt Εγω βρισκω διαφορες και στη χροια, οχι μονο στα features. Οι ακροασεις μου εχουν γινει μονο στην αντιπροσωπεια συνηθως με VHT καμπινες. Προτιμω επισης το layout του VH4 απο καθε αλλο ενισχυτη, θεωρω πολυ βολικο προς το ματι και το χερι τη διαταξη των ποντεσιομετρων. Σε θεμα ηχου σταματαω στο 3ο καναλι αφου το gain του μου ειναι αρκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση