Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ωραιο το video!!!Μηπως εχεις και κανενα με floyd rose  ή tremolo? Περισσοτερο μου εμεινε εκεινο που λεει για το intonation οτι καλυτερο ειναι να το κανουμε με ανοιχτη τη χορδη και οχι με αρμονικη στο 12ο ταστο..... Ωραιος ο θειος! :D

NON SERVIAM...

Δημοσιευμένο

To κατεβάζει και εγκώ γκιατί έχει προμπλέμα με το μπράτσο αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί.Ελπίζει να έχει κάτι γι' αυτό και να μην περιμένει τσάμπα το κατέβασμα απο τα ραπιδοσέρια.

Τέκν γιου

Δημοσιευμένο

Παιδιά το site είναι τίγκα στην πειρατεία και στο rapidshare!

Έχει link για κατέβασμα το guitar rig 3. Μήπως θα ήταν λίγο πιό φρόνιμο να προσέχουμε τι ανεβάζουμε?

Πιστεύω ότι το πόστ πρέπει να διαγραφεί.

Δημοσιευμένο

Δεν ανεβασα τιποτε πειρατικο Λαμπρο... Εβαλα ενα link που μου φανηκε ενδιαφερον απο μια αλλη σελιδα. Blog ακριβεστερα!

Το οποιο το βρηκα σε ενα αλλο ποστ εδω μεσα... Και δεν λινκαρα το guitar rig ή κατι με πνευματικα δικαιωματα.

Αν οι mods θεωρουν οτι αυτα που λες στο post σου δικαιολογουν την αποφαση για διαγραφη του, ας το κανουν... Ή ακομα αν θες στο διαγραφω κι εγω...

• Moderator
Δημοσιευμένο

Χμμμμ.... ενοείται ότι δεν έχουμε ευθύνη για τα links που έχει στο blog του ο καθένας. Αλλά εφόσον το site αυτό εκτός από παράνομο είναι (ενδεχομένως) και επικίνδυνο, ας μην το διαφημίζουμε (εμμέσως).  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...