Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ομορφο ρε συ.Μου φέρνει κάτι απο 80'ς πάλι σε new wave.Σκέφτομε λίγο simple minds στο πιο ρόκ και παικτικά και ηχητικά.Το organ μου χαλάει λίγο την ατμόσφαιρα αυτή.Μετά με τα γκάζια μου έρχεται μια μίξη ρόκ-hardcore φάση evanesence αλλά με τον ήχο 80'ς.

Ωραίο ήταν...Το ακούω 3-4 φορά τώρα καθώς γράφω.Δεν είμαι καθόλου σχετικός με το  ροκ να δηλώσω.Επίσης για τελος θα έκανα ένα απλό fade out στο κομμάτι.

Ο ήχος της κιθάρας στα γκάζια με θύμισε λίγο απο slayer του flstudio.Τώρα κατα πόσο η σύγκριση στέκει θα σας γελάσω.Επειδή του βαζα πολλά εφέ του vst αυτου καταφερνα να βγάλω έναν ήχο παραπλήσιο με αυτό που έχει ο φίλος στο κομμάτι του.Αυτα..

Δημοσιευμένο

Μπραβο φιλε πολυ καλος.

Δηλαδη αν δεν παιζεις καλα τωρα ,αργοτερα τι θα παιξεις;

Πιστευω οτι εχεις ταλενταρα στη συνθεση και να το εστιασεις στην μελωδια περισσοτερο γιατι εχεις παρα πολυ καλες ιδεες.

Εσυ και ο Delta66 πιστευω οτι ξεχωριζεται απο ιδεες σε αυτο το site  και με τον δευτερο αν σταματησει να παιζει αντιγραφες και το εστιαση στη συνθεση θα παει μπροστα.

Πρώην VARTANIS ?

Δημοσιευμένο

Πολύ καλό!!! Πολύ ωραίες ιδέες και πολύ ωραίες αλλαγές! Το μόνο που με χάλασε λιγάκι -και- εμένα ήταν το απότομο τέλος και θα συμφωνήσω με trigga πως ένα fade out θα του πήγαινε περισσότερο..

Άντε ακόμα να ανεβάσεις κι άλλα??

Περιμένουμε!! :P :P

Δημοσιευμένο

Ο ήχος της κιθάρας στα γκάζια με θύμισε λίγο απο slayer του flstudio.Τώρα κατα πόσο η σύγκριση στέκει θα σας γελάσω.Επειδή του βαζα πολλά εφέ του vst αυτου καταφερνα να βγάλω έναν ήχο παραπλήσιο με αυτό που έχει ο φίλος στο κομμάτι του.Αυτα..

Στα ¨γκάζια¨ (δηλαδη στο τέλος) χρησιμοποιώ harmonizer (Antares Harmony Engine) για βγάλω τις τρίτες, αντί να τις παίξω ο ίδιος. Αυτή η ψηφιακίλα ίσως να σε μπέρδεψε.

Τhnx πάντως για τα καλά σου λόγια!  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...