odis13 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Να μας δανεισεις όλους εδώ μέσα την 335 σου για 2-3 μέρες τον καθένα ;D ;D ;D ;D
animae Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Kαταρχην πρεπει να δωσεις μια κιθαρα στον forensick. Εγω ειμαι το ανιψακι του και ξερω να γραφω ελληνικα, οχι σαν τα ανεπροκοπα των αλλων 2. :P Κill the wise one!
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ...πώς θα ξεπλύνεις την ντροπή Eλαβντου;;; ;D ;D Τι προτείνεις να κάνω? Μονάχα μια μεγάλη θυσία μπορεί να σε κάνει να εξιλεωθείς. Πρέπει, δυστυχώς, να μου χαρίσεις την Gibson σου. Τις flatwound μπορείς να τις κρατήσεις. Ή μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι, όχι. Ή έστω να αποκηρύξεις τους Pink Floyd, να κάψεις όλα τα βινύλια και τα cd τoυς ενώπιον όλου του Νοιζ στην επόμενη μπυροκατάνυξη (σε ζωντανή σύνδεση με video streaming στο σάιτ) και να μην ξαναπαίξεις στη ζωή σου ούτε νότα από τα τραγούδια τους. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
dkall Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ αυστηρος εισαι βρε bloody :o κοψε κατι ....... ...γηρασκω αει διδασκομενος...
elavd Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ? http://www.noiz.gr/index.php?topic=154580.msg183841#msg183841 www.facebook.com/YourPaintedSmile
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 βλέπω το κάρμα του elavd άθικτο.... ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση