bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Τώρα τι απομένει στον Ελαβντου; Nα πεθάνει με ΤΙΜΗ!!! ;D ;D :D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
elavd Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Ας πάω να το σώσω... ΩΧ τι έγινε εδώ παιδιά!!! :o Πώς την πάτησα έτσι!!! :o Άφησα το PC ανοικτό και logged on στο NOIZ και ήρθε ένα ... ανιψάκι μου και έγραψε χρησιμοποιώντας το nickname μου... :-[ Πω πωωω τι πήγα να πάθω... Παραλίγο να μου βγει το όνομα... :-X Έπιασε? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Earendil Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Ας πάω να το σώσω... ΩΧ τι έγινε εδώ παιδιά!!! :o Πώς την πάτησα έτσι!!! :o Άφησα το PC ανοικτό και logged on στο NOIZ και ήρθε ένα ... ανιψάκι μου και έγραψε χρησιμοποιώντας το nickname μου... :-[ Πω πωωω τι πήγα να πάθω... Παραλίγο να μου βγει το όνομα... :-X Έπιασε? Μάλλον έχεις το ίδιο ανηψάκι με τις γκόμενες που σε ξανασυναντούν απροσδόκητα-χωρίς (φυσικά) να σου έχουν τηλεφωνήσει ενδιάμεσα. Τα πάντα σκαλίζουν αυτά τα μπάσταρδα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Vrass Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Ντροπής πράματα... Δε σε αναγνωρίζω Ηλία... Τσ τσ τσ... :P Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
boody Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D αντε να εξηγησω γυρω μου τωρα γιατι γελαω σα χαχας μπροστα στο λαπτοπ....! http://the-boody.blogspot.com/
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Όντως έγινε ότι έγινε ή ζούμε σε ένα matrix; Γιατί υπάρχουν αγγουράκια με αγκάθια και για ποιό λόγο είναι πιό μικρά; Υπάρχει εν τέλει μόδα στην παντόφλα, και αν ναι τι φοριέται την άνοιξη; LEGO people live in houses made of their own flesh.
elavd Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Paidia kalhspera! Eimai o 3aderfos tou elavd. I8ela na sas pw oti egw mphka prin kai egrapsa sto forum xoris na do oti o 3aderfos den eixe kani log out. Erotisi: o Harley Benton kanei gia Iced Earth? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Vrass Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δεν το σώζεις.... :P Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
Acanthor Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Paidia kalhspera! Eimai o 3aderfos tou elavd. I8ela na sas pw oti egw mphka prin kai egrapsa sto forum xoris na do oti o 3aderfos den eixe kani log out. Erotisi: o Harley Benton kanei gia Iced Earth? ΘΕΟΣ! :o ..there's too much panic in this town...
Guru Alter Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 εγω ξερω τι φταιει: η πολλη μελετη.....!! ;D YouTube | Instagram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση