studio54GR Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Για μένα πλέον το μεγάφωνο είναι ένα, EV 12L - ο ΟΓΚΟΣ. Αν και τα Jensen στον Brunetti παίζουν εξαιρετικά ειδικά στις μεσαιουψηλές συχνότητες. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
myster_maze Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Suede, αν σου αρέσουν τα ν30 πάρε την SuperSonic. Δεν είναι ακριβή... μπορείς να βρεις και πιο φτηνές αν δεν σε πειράζει τι όνομα γράφει επάνω. Στις αγγελίες του ΝοιΖ θα βρεις και καμπίνες χωρίς μεγάφωνα σε καλές τιμές και βάζεις ότι θές μετά! Τώρα αν θες tubeampdoctor/tube-town είναι αρκετά καλές! Μόνο τον TAD τον θεωρώ λίγο τσιμπημένο γενικά...
Suede Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να προτιμήσω open/semi/closed back?
myster_maze Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Ανάλογα πού θα την χρησιμοποιήσεις και τί ήχο θέλεις.... Χοντρικά η closed έχει πιο κατευθυντικό ήχο αλλά κατεβαίνει πιο χαμηλά. Το ανάποδο συμβαίνει στις open και το ενδιάμεσο στις semi...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2009 Ο Triggas πουλάει καλό πράμα νομίζω, ρίξε μια ματιά. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Για να μην ανοίγω νέο θέμα μιά που ουσιαστικά εδώ ανήκουν οι εντυπώσεις μου από το ξεσκόνισμα του Super 6 Reverb...... Την Κυριακή λοιπόν αποφάσισα να μαζέψω καναδυό ενισχυτές από την μέση και να βάλω αυτόν εκεί προκειμένου να εκμεταλλευτώ και τα δυό κανάλια του.... Ήθελα να συνδέσω μικρόφωνο για φωνητικά και την μία κιθάρα ή τα πλήκτρα.... Δοκίμασα τα φωνητικά στο κανάλι που έχει και βάθος κι έπαθα ΠΛΑΚΑ.... Μετά έβαλα στο ίδιο κανάλι στην χαμηλή είσοδο τα πλήκτρα και στην δίπλα θέση έβαλα την κιθάρα (με την πεταλιέρα (RP 1000).... Ε λοιπόν ειλικρινά τον ενισχυτή αυτόν τον έχω ξανακούσει χίλιες δυό φορές, σαν χτές ήχο δεν έχω ξανακούσει από κανέναν, ούτε καν από τους Rivera μου, ούτε από τον Brunnetti. Ένας όγκος, μιά ατάκα, σκάσιμο..... τι να πώ ρε παιδιά, μάλλον τα 6 Χ 10άρια και η ποιότητα του ενισχυτή έχουν να κάνουν. Ντουλάπα και θεόβαρος ο Super Six, αλλά έκπτωση στον ήχο ΔΕΝ κάνει με την καμμία.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Eίχες ξανασυνδέσει φωνητικά και πλήκτρα επάνω του προηγουμένως? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Μπα πρώτη φορά.... μάλιστα μόνο κιθάρα και αυτή στα καθαρά της στο κανάλι με το βάθος. Την Κυριακή κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο, μάλιστα ο μπασίστας ζήλεψε, χα χα χα.... Η φωνή ρε παιδιά, να είμαι καραβράχνας (από ίωση) και να βγαίνει σκέτο Βελούδου.... φυσικά είναι και το μικρόφωνο καλό (AKG D330 BT) αλλά και τα πλήκτρα... όπως τα ακούγαμε παλιά, άλλο πράγμα λέμε. Η κιθάρα που κούμπωσα είναι η Electra (paspartou) τίμια κιθάρα με καλό ήχο αλλά όχι από τις καλύτερές μου. Έχω πάθει ΠΛΑΚΑ μιλάμε, είμαι καταενθουσιασμένος.... Α μην νομίζετε ότι παίζαμε χαμηλα..... Στο 7 το Vol στα κανάλια και στο 7 το Master.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
takissam Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Έχω πάθει ΠΛΑΚΑ μιλάμε, είμαι καταενθουσιασμένος.... Α μην νομίζετε ότι παίζαμε χαμηλα..... Στο 7 το Vol στα κανάλια και στο 7 το Master.... Επιτέλους ένας άνθρωπος που μπορούμε να συνεννοηθούμε!!! :D OMEGA MONOLITH
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2011 Α γειά σου.... Αν είναι να μην το φχαριστιέμαι δεν παίζω καθόλου.... Κάποτε φύγαμε από χώρο σε Check ήχου διότι μας βάλαν να προβάρουμε χαμηλά.... Και δεν παίζουμε και Heavy Metal..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση