studio54GR Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Η τύχη μου συνεχίζεται, βρήκα το αυθεντικό κουτί του ενισχυτή μου, ο φίλος του πατέρα μου που μου τον χάρισε είχε βγάλει το σασί με τα μεγάφωνα διότι δεν τον βόλευε και το είχε πετάξει σε μια αποθήκη που εχει σπίτι του, τον ρώτησα αν μπορεί να το βρεί και μου απάντησε ότι φυσικά αφού το έχει σκεπασμένο και φυλαγμένο γιατί ο γυιός του ήθελε τα μεγάφωνα..... του έδωσα 150 euro και μου έδωσε και το σασί με τα 6 Χ 10΄ CTS, το οποίο ομολογουμένως είναι σε πολύ καλή κατάσταση (αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για ενισχυτή 30+ ετών). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Μήπως εννοείς 4x10"; Αφού ήταν τόσο καιρό σε αποθήκη, ΜΗΝ δουλέψεις τα μεγάφωνα ακόμα! Θα πρότεινα να τα βγάλεις και να τα ελέγξεις πρώτα και να φροντίσεις να αφαιρέσεις ότι υγρασία έχουν μαζέψει αν είναι σε λειτουργίσιμη κατάσταση. Επίσης μην τα δουλέψεις με τη μια, όταν τα συνδέσεις άνοιξε τον ενισχυτή χωρίς να παίζεις κάτι να ζεσταθούν λίγο τα voice coils. Από κει και πέρα απαλό παίξιμο (κατά προτίμηση συγχορδίες) μέχρι να σιγουρευτείς ότι είναι ΟΚ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Όχι 6 έχει..... Θα φροντίσω να τα στρώσω λίγο, αν και με έχει προβληματίσει η κατάστασή τους (τουλάχιστον εσωτερικά). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 A ξέχασα, μιλάμε για τον super six reverb... :D Σε παρακαλώ μετά τις 12 να ποστάρεις το απαραίτητο πορνογραφικό υλικό πάρ'αυτα! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/torresengineering_1988_5125639 Μιλάμε γι αυτόν..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Να και μια πιο αισθησιακή: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Με βλέπω μερικά απογεύματα κλεισμένο..... πρέπει να συμμαζέψω τον SSR και την ESP Explorer που τελειώνει από τα μαστόρια.... Η τελική δοκιμή θα γίνει με την TELE καρφί μέσα στον SSR Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Αυτά είναι φίλε μου 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
sol83 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 Αληθεια... Ποσα κιλα παει αυτο το πραμα ρε παιδια; :-\ Το βλεπω και σκεφτομαι Πυρρο, Καχι, Βαλεριο και τ' αλλα παιδια... ;D nothing to fear, nothing to doubt
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2008 49 κιλά!!!! 98,8lb.... ένας μικρός ενισχυτής για πρόβα στο σπίτι..... :) ;D :) ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση