kultura Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2008 Αν και δε θεωρώ ότι η jazz είναι το δυνατό σημείο των strat, παρόλα αυτά μου άρεσε και ο ήχος σου, αλλά και το παίξιμό σου! μη το λες.. http://www.waynekrantz.com/index_new.html ;) Αυτό είναι funky jazz-rock. Εκεί πιστεύω ότι οι strat είναι άπιαστες! (βλ. Jeff Beck, Eric Johnson, Larry Carlton........)
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 ακομα 2 κλιπακια εντελως προχειρα. ::) ειναι παλι ο ιδιος τροπος ηχογραφησης με το προηγουμενο , το ενα σε neck-middle και το αλλο σε bridge middle. Mesa/Boogie & Strato
kultura Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2008 Καλά, τι να λέμε τώρα; Η κιθάρα σπέρνει!!! Τα καθαρά της (στις θέσεις 2 και 4, απ' ότι κατάλαβα) είναι κρύσταλλο!
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Χτυπησα και εγω μια ..απλα μου ΜΙΛΗΣΕ & δεν ηταν δυνατον να μη την παρω.. χωρις καμμια υπερβολη ο ανθρωπος που εφτιαξε αυτους τους μαγνητες πρεπει να παρει Νομπελ! η μονη στρατ που εχω παιξει ποτε μου που ΠΑΙΖΕΙ και στις 5 θεσεις (ακομα και στη μισητη μου neck & middle) 6,6 pounds of pure strat bliss!! (χαλαρα η καλυτερη στρατ που εχω παιξει ποτε μου including 10αδες partscasters!) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
elavd Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 :o :o :o ΜΕ ΓΕΙΑ!!! 8) Βαλτός είσαι άνθρωπέ μου πασχαλιάτικα να μας πωρώσεις; :-\ Πόσο και από πού την πήρες; Επίσης, πώς και sunburst εσύ; ::) ΥΓ: Γιατί κάτι μου λέει όμως ότι είναι θέμα χρόνου να πουλήσεις και αυτή την κούκλα...? www.facebook.com/YourPaintedSmile
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 eric johnson ειναι και αυτη? 12 radius ο superfunk?βρε τι θα δουν τα ματακια μας ακομη ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 elavd λιγο δυσκολο να την πουλησει.best signature model of fender ;) fender k agios o theos
elavd Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 elavd λιγο δυσκολο να την πουλησει.best signature model of fender ;) Καλάαααα ;) Εγώ τον έχω ..."γεννήσει". ;D Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
menelaos Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Καλά, αλλά εσύ............... sunburst????? :o :o :o :o
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2008 εγω επιμενω...... o superfunk αγορασε κιθαρα με 12 radius???? που παμε ωρεεεε.. σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση