mike_rhd Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αυτο ακριβως. Κ ναι, απο Ροδο ειμαι. :) Ain't nothing but the blues.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 ΟΚ λοιπόν, καλώς ήλθες. Η "αφαίρεση" οργάνων από ένα track γίνεται με equalizer τα οποία ρυθμίζεις ώστε να εξασθενήσουν τις συχνότητες (καλύττερα....φασματικές περιοχές) του "προς αφαίρεση" οργάνου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι έτοιμο, αλλά η αίσθησή μου είναι οτι τα drums καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φάσματος για να είναι εφικτή η αφαίρεσή τους με τέτοιο απλό τρόπο. :) Νομίζω, θα σου πουν περισσότερα κι άλλοι, που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο από μένα. Όπως λέμε, Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. :)
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Η "αφαίρεση" οργάνων από ένα track γίνεται με equalizer τα οποία ρυθμίζεις ώστε να εξασθενήσουν τις συχνότητες (καλύττερα....φασματικές περιοχές) του "προς αφαίρεση" οργάνου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι έτοιμο, αλλά η αίσθησή μου είναι οτι τα drums καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φάσματος για να είναι εφικτή η αφαίρεσή τους με τέτοιο απλό τρόπο. :) Ακριβώς, μέχρι την τελευταία τελεία, όσα θα έλεγα κι εγώ. Αλλά το τρελάνατε το παιδί... νταξ, έφταιγε κι ο τίτλος... πολύ γκραν γκινιόλ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση