mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Θελω ενα προγραμμα για να χαμηλωσω την ενταση των ντραμς σε καποια κομματια. Υπαρχει? Ain't nothing but the blues.
trolley Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Όχι ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D (σημ: ρώτα πιο συγκεκριμένα, δεν είμαστε μάντεις) Mea Culpa
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Ρε συ νόμιζα ότι πνιγόσουν και έτρεξα να ειδοποιήσω να σε σώσουν ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Προσοχή παιδιά!!! Ο Κώστας χάκαρε το account του Jasemeister και ποστάρει άσεμνο υλικό από εκεί!!!! ;D ;D ;D ;D
trolley Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Προτείνω και άλλους τίτλους θεμάτων, έτσι για ποικιλλία: α) Γιατί, παναγία μου; β) Χανομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαια.... γ) Καλοί μου άάάάάάάάνθρωποιοιοιοιοιοιοι..... Mea Culpa
fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 να μην ξεχασουμε και το κλασσικο: "Ξερετε απο βεσπααααααααααααα??????" 2 things are infinite:the universe&human stupidity
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Χιχι! Σοβαρα τωρα, δν υπαρχει? :-[ Ain't nothing but the blues.
wasted Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Wild guess: Ο τύπος είναι ντραμίστας και θέλει να κόψει τα ντραμς σε τραγούδια για να παίζει από πάνω.... Και άλλοι τίτλοι θεμάτων: 1) Ωωωωωωωωωωχ! 2) Μπρλμπφκγκλουγκλουγκλου 3)Είναι ψηλά από δωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ; Empty Rooms
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα ο τίτλος μου θύμισε: I WANNA ROCK (ROCK) [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=S6e8aOdPxhI http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν ηρεμήστε. Σα δεν ντρέπεστε. Βρήκατε άνθρωπο να καίγεται για βοήθεια κι εσείς τον πήρατε στο ψιλό >:( [εκτρύπωση όφεων] Μιχάλη, .... αυτό το πρόγραμμα που ψάχνεις.... είναι αυτό που λέει ο wasted ε? ... έτσι δεν είναι? Να παίρνεις το κομμάτι από το CD και να βγάζεις τα τύμπανα ή εν πάσει περιπτώσει να τα χαμηλώνεις .... έτσι? Αυτό ψάχνεις? Από τη Ρόδο είσαι? [/εκτρύπωση όφεων]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση