evris Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Wow!, ξαναδιαβασε το post, σου, και αν θελεις να εισαι δικαιος ως Modulator, Βαλε -1 τωρα στον εαυτο σου ;) Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς αδελφέ. Απο τον κοσμο που ερχομαι εγω, οι modulators είναι πάντα σωστοί. Το να λες οτι ο mod ειναι αδικος ειναι σα να λες οτι ο Θεος κανει λαθη... (δινει κανα karma point η δηλωση μου?) My love for you is ticking clock, Berserker
KID Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια ολα καλα με τον θωμα.Μαλιστα περιμενω αρκετα πραγματακια για την μπαντα.Η απορια μου ειναι η ακολουθη. Εκτος απο τον Θωμα υπαρχει καποια εναλλακτικη εντος ευρωπης? Οκ οι τιμες οκ η εξυπηρετηση ολα καλα με τον Θωμα με τον φιλο που δυλευει εκει. Μηπως ομως εχετε δει και κατι αλλο? βιρα κι'εχει ο Θεος
drketikios Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία ερώτηση!!!! Πείτε ρε παιδιά....Απο που αλλού μορούμε να ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ;D ;D ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!!
harisz Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 γνωστά γενικότερα είναι τα www.musicstore.de και http://guitare.playback-europe.com (για εμπειρίες μη ρωτήσεις,μόνο από 8ωμά εχώ ψωνίσει,αν και ψήνομαι να τσιμπήσω και κάτι απο το guitare playback)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση