giannis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 akrivos simboy alazis to tempo tou nuendo sto tempo tis loupas ,kai oti midi arp exis tha einai ok.Giauto sou ipa sto proto post gia to recycle..
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 http://www.spectrasonics.net/instruments/stylusrmx.html τσεκαρε το φιλε... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
giannis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 εγώ θέλω αυτό εδώ.. http://www.nuendouk.com/
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Αν γράφετε dance μουσική και τα σχετικά..(trance-house κλπ)stylus RMX είναι η σωτήρια σας!!!! :D οι audio και akai λούπες είναι έτοιμες και δεν μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές με αυτές ,μόνο το τέμπο(λιγα bpm γιατί αλλιώς ακούγονται χάλια)η να βάλεις κάποιο εφφε..με το τέρας που ακούει στο όνομα stylus κάνεις τα πάντα...μπορείς να αφαιρέσεις ενα hi hat πχ και να προσθέσεις κάτι άλλο κλπ συνχονιζετε αυτόματα, δέχεται και akai λούπες και πάνω από όλα είναι και multi!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
simboy Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Τα arpeggios του nuendo και του cubase συνχρονιζονται αυτόματα οπότε μάλλον η λούπα σου δεν έχει το σωστό τέμπο.. μάλλον αυτό θα πρέπει να κοιτάξειςνα προτείνω κάτι αλλο?? γιατί δεν παίρνεις το stylus RMX που κανείς παπάδες με τις λούπες και είναι και midi? φίλε αυτο το plug in είναι της spectrasonics αλλά πιστεύω πως συνεργάστηκαν με τον θεό να το φτιάξουν :D δεν φαντάζεσαι τι λούπες μπορείς να φτιάξεις και να συνχρονιζονται αυτόματα με το sequencer σου…χιλιαδες επιλογες' date=' καταπληκτικος ηχος-εφφε κλπ..[/quote'] Και για πες πως δουλεύει αυτό ? δηλαδή άντε το ..... πήρα , τι κάνω ? Είναι κάτι που το βρίσκω σαν vst Midi στυλ και καλά , και το περνάω σαν midi channel στο nuendo ? χμμμ καλή ιδέα Η είναι ξεχωριστό πρόγραμμα εντελώς και δεν μπορώ να το δουλεύω μαζί με το νουέντο ?
giannis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 μην μπαίνεις στα βαθιά simboy.Κοίτα τα εξοικειωθείς πρώτα με το nuendo,φτιάξε κανένα project με τα υπάρχοντα εργαλεία του και συνεχίζεις,γνώμη μου.και για να ξέρεις το nuendo είναι μια μετάλλαξη του cubase,το interface δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου,μονο το που το nuendo ειδικεύεται σε πολυκάναλη ηχογράφηση π.χ. για ταινία κλπ κλπ σου ειπα παπαδες κανει :D
simboy Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 akrivos simboy alazis to tempo tou nuendo sto tempo tis loupas ' date='kai oti midi arp exis tha einai ok.Giauto sou ipa sto proto post gia to recycle..[/quote'] Και πως ξέρω το τέμπο της λούπας ? Με πιάνει τρέλλαααααααααα Θέλω το stylusrmx ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :)
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δουλεύει μέσα στο nuendo η στο cubase η στο logic και sonar..ειναι vst instrument,και είναι πανεύκολο.. έχει χιλιάδες midi files με λουπες και percusion με καταπληκτικούς ήχους που μπορείς να επεξεργαστείς χωρίς περιορισμούς.. και παράλληλα να ανοίξεις όσες λούπες και κρουστά θέλεις ταυτόχρονα και να παιζουν όλα συνχρονισμενα με ενα stylus ανοιγμένο μονάχα στην multi μορφή του.. σου έχω στείλει pm αν θέλεις δες.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
giannis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 diavase kala to proto mou post.
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 ειναι πολυ ευκολοτερο να κανεις δουλεια με αυτο απτο να φτιαχνεις με audio η akai λουπες στο nuendo!!!!!!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση