Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ΨΑΞΕ ΣΤΟ  YOUTUBE  ΚΑΙ ΑΚΟΥ TOMMY CASTRO! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ  FYNKOBLUES!META AKOY  CHIK,HUDSON COUNTY,CHARADE,YVONE FAIR,COOL & THE GANG,HEATWAVE...KΛΠ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΤΕLE????xaxa!

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ!!!

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

ΨΑΞΕ ΣΤΟ  YOUTUBE  ΚΑΙ ΑΚΟΥ TOMMY CASTRO! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ  FYNKOBLUES!META AKOY   CHIK,HUDSON COUNTY,CHARADE,YVONE FAIR,COOL & THE GANG,HEATWAVE...KΛΠ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΤΕLE????xaxa!

O Castro έχω την εντύπωση πως τείνει περισσότερο στο blues , πιο groovy ομως!! είναι ωραίος παίχτης,όσοι γουστάρουν τέτοια ακούσματα ισως 8α έπρεπε να τον τσεκάρουν!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Πολύ καλός 'οδηγός' για να μπεις στο κλίμα είναι και οι συλλογές 'Sampled'. Είναι διπλά CD νομίζω 5 τον αριθμό, με τα οποία θα συνηδητοποιήσεις και πόσο επιρρεασμένη είναι η σύγχρονη μουσική από τη Soul και Funk των 60'ς και 70'ς. Θα τα βρεις εύκολα, είναι αρκετά γνωστές κυκλοφορίες.   

• 3 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

αυτα τα jam clip του Ηλια με κολησαν με Funk....

λεπον διαβασα αρκετα Group κ ιδη τα ψαχνω αλλα θα θελα να μου πειτε μερικα πιο ροκ φανκ 70'ς φαση σε στυλ mothers finest

thanks!

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημοσιευμένο

οταν λες πιο ροκ δεν θες να υποθέσω ντίσκο-σόουλ πράματα μαζί με φάνκ αλλα θες κάτι που να προσεγγίζει ηχο φιούζιον?ροκ-φανκ-τζαζ ειναι για μενα η φιουζιον η καλή γι' αυτο λέω

Δημοσιευμένο

PULP FUSION

συλλογη απο 8 cd με ροκοφακοτζαζο προσεγγισεις στο χρονολογικο οριο που θετεις

thank you master!  ;D

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...