bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Ε, όχι μόνο για μπλιμπλίκι, με λίγη φαντασία μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα. Και μην το έχεις ξερό, βάλε του μερικά εφφέ (αν κι εγώ ξερό το έχω). Έχει βγει και νέο μοντέλο που όμως είναι πιο δύσκολο στο παίξιμο (ο δεξιά τύπος μοιάζει με τον Wrtsxxx ;D ;D που είμαι βέβαιος πως θα ενθουσιαστεί μόλις το δει...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
yannis Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 λοιπον Φίλε Βαγγέλη, μελωδία μπορείς και παρά μπορείς να παίξεις. Ο φίλος Γιώργος Κατσάνος -που παίζει και ηοχγραφεί με τον Φοίβο Δεληβοριά αλλά και το τριο EOS- έγραψε ένα καταπληκτικό farfisoειδές σόλο που το άκουσα στο στούντιο και έπαθα! Καταπληκτικό, με παίξιμο, φράσεις, τύφλα να έχουν τα κανονικά πλήκτρα δηλαδή. Θέλει απλώς λίγο εξάσκηση το πράγμα αλλά τα αξίζει τα "λεφτά" του ;D Οσο για το head turner που λες φίλες bloody_sunday, συμφωνώ. Ενα ή δύο κομμάτια το πολύ, αλλά θα προσθέσει τον χαρακτηριστικό του ήχο. Με το γκρουπ μου - Ηappy Dog Project λέγεται- έχουμε κομμάτια farfisoειδή, οπότε είμαι σίγουρος πως θα βρει τη θέση του σε ένα ή δύο από αυτά.
kaf666 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 παιδια ειχε φερει το καινουργιο metropolis που ανοιξε στη πανεπηστιμιου αλλα εξαφανιστηκαν ολα ξερω δυο φιλους μου που προλαβαν εγω πηγα την επομενη και εθχαν τελειωσει αμα παμε ολοι μαζι και ζηταμε ισως να ξαναφερουν ::) :P :P
kaf666 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Εχει το vinyl microstore στη διδοτου και το beatbox και το classic 8)
WrTsXxx Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Έχει βγει και νέο μοντέλο που όμως είναι πιο δύσκολο στο παίξιμο (ο δεξιά τύπος μοιάζει με τον Wrtsxxx ;D ;D που είμαι βέβαιος πως θα ενθουσιαστεί μόλις το δει...) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! και το βιντεο και το μηχανημα... δεσμευομαι ότι αν ποτε πέσει στα χέρια μου θα φτιάξω ανάλογο βίντεο για σύγκριση με τον τυπάκο στα δεξιά... νομίζω του ρίχνω σε κιλά αλλά μου ρίχνει σε μαλλί... χοχο 8) φβ/snoozeloop
blue Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2010 Πήρα σήμερα το beatbox και ΤΑ ΣΠΑΕΙ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 Πήρα σήμερα το beatbox και ΤΑ ΣΠΑΕΙ Καλορίζικο! 8)
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 Με γεια και κλιψ (όχι ηχητικά, the full monty)! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
dr.peters Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 για το καλο της επιστημης δεχομαι να ειμαι ο τυπος με το ανεκφραστο υφος διπλα στον μπλου αν αποφασισει να γυρισει και αυτος βιντεακι.....! :) καλοπαιχτο...! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
blue Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω, ευχαριστω :) Παντως να ξερετε οτι κανει ΔΟΥΛΕΙΑ μαζί με το RC50 8) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση