OculatisAbis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Όσο για το Ο5 ….. δεν κάνει ούτε για ντέμο στο σπίτι, πόσο μάλλον για ζωντανή εμφάνιση. Δεν έχω ασχοληθεί με τα ορχηστρικά κλπ δείγματα του Ο5 αλλά έχω το Χ5DR που περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις κυματομορφές του Ο5 και μπορώ να σου εγγυηθώ πως στην κατηγορία των ατμοσφαιρικών ήχων, το κουτάκι αυτό κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! R+C
harisexp Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Και τα δυο ειναι πολυ ξεπερασμενα.Αν το συγκρινετε με TR η micro x θα καταλαβετε. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 εγω γραφω σε πολλα ειδη..το 05r/w παντα θα εχει το ρολο του...
OculatisAbis Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Και τα δυο ειναι πολυ ξεπερασμενα.Αν το συγκρινετε με TR η micro x θα καταλαβετε. Εντάξει. Είναι καθαρά θέμα "αποδοχής" κάποιων ήχων. Ειδικά στην ηλεκτρονική μουσική (chillout, ambient, electro), υπάρχουν ήχοι που σε καθηλώνουν όταν τους ακούς. Δεν έχει σχέση το αν προέρχονται από ένα synth 20 ετών ή 20 ημερών. Προσωπικά, επειδή έχω δουλέψει κάτι που περιλαμβάνει το Ο5 απλώς λέω τη γνώμη μου και θεωρώ πως στον τομέα των pads, drones, leads, atmos τα πάει εξαιρετικά... R+C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση