bubble Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 ΟΚ το θέμα των ηχείων ειναι ίσως λίγο πριξιμο μιας και συχνά γράφονται τέτοια θέματα - sorry!! Απλά θέλω τη γνώμη κάποιου που να ξέρει το συγκεκριμενο ηχείο γιατί ενδιαφέρομαι άμεσα για τιν αγορά του μιας και χριάζομαι επιγόντος νέο soundsystem. Διάβασα οτι για να δουλέυσουν "σωστ'α" προτείνεται η χρήση επιπλέον SUB ti M-audio... Αυτο με προβλιμάτισε.Όντως με 5" λιγο θα είναι το μπάσο.. Ωστόσο εχουν καλυτερα χαρακτηρισικά απο τα Samson ta 6.5" που είνι και πιο ακριβά.Τα Samson 6.5" ειναι και γαμό τα έχω ακουσει. Ελπίζω κάποιος να πει κάτι περι του θέματος . Θα με βοηθούσατε πολύ! THANK YOU BROTHERS AND SISTERS! THANK YOU! : )
stab Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Φιλε τα ηχεια τα εχω προσωπικα. Αρκετα καλα μπορω να πω για την τιμη τους. Δες ομως και τα fostex mkII. Ειναι λιγο ακριβοτερα αλλα εχουν καλυτερο ηχο. Τα εχω ακουσει και εχουν διαφορα.
bubble Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ! : ) Μπορει να φανεί αστείο , αλλα γενκότερα τα ηχεία με εκτόνωση απο μπροστά - μου φαίνεται πως γεμίζουν με ε΄να κυμα μπάσου τον χώρο μπροστά απο αυτά. Θα το κοιτάξω πάντως.Αν βρω κανένα μαγαζι στη Θεσ/νικη που να τα εχει γιατι σχεδόν κανένας δεν έχει τίποτα ετοιμοπαράδωτο τίποτα.Τι κατάσταση είναι αυτή. :'( :'( :'(
boukas Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Και γιατί δεν κοιτάς και αυτά που έχουν κάνει πάταγο και αναμένεται πως και πως ο αντικαταστάτης τους και ομιλώ για τα τασκαμ; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
bubble Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 TASCAM VL-A5 ??? η αυτα που αναμενετι να βγουν ? παντως τα Α5 εχουν τελιωσει απο thomann - 30-1 τα χαναφερνουν λεει.αν ειναι θα κανω υπομονη... ευχαριστω. πολυ ειπαν οτι προκειτε για καβλωτικο ηχειο σε αυτην την τιμη.
boukas Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 ίσως το καλύτερο. Και φυσικά κάνω λόγο για το καινούριο "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
bubble Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 πότε αναμένεται ? όσο για την τιμή δεν είμαστε σίγουροι οτι θα είναι εκεί γυρω... α ??
boukas Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Εκεί θα είναι 100% Πιο φθηνά μην είναι μόνο. Απλά σύμφωνα με την αντιπροσωπία θα είναι τέλη φλεβάρη "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
handysome Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Για τα bx-5 ξεχνάς soundstage και το low end δεν είναι αρκετό. Επίσης είναι λίγο "τσιριχτά" οπότε σε πολύωρη ακρόαση μουσικής ενδεχομένως να σε κουράσουν. Αυτά τα λέω χωρίς να λαμβάνω υπ όψιν τιμή και οι παρατηρήσεις μου αφορούν ακρόαση μουσικής και μόνο αυτό (νομίζω ότι κάπου λες ότι σε ενδιαφέρει και η ακρόαση). Τέλος, αν λάβουμε υπ΄όψιν τα λεφτά που ζητάνε θα έλεγα ότι είναι τίμια επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση