Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

quantize μπορεις να κανεις σε οσες νοτες επιλεξεις δεν ειναι αναγκη να κανεις ολο το midi file..

Y.Γ:το κολπο αυτο το κανω επειδη δεν εχω μπασσο,και το προτινω σε οσους δεν εχουν,η εχουν αλλα θελουν να γραφουν ενα προχειρο μπασο για οδηγο μεχρι να ηχογραφουν το φυσικο..

Υ.Γ(2):αμαν ρε ακη..οτι πω ειναι μ.....α?

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημοσιευμένο
quantize μπορεις να κανεις σε οσες νοτες επιλεξεις δεν ειναι αναγκη να κανεις ολο το midi file..

Y.Γ:το κολπο αυτο το κανω επειδη δεν εχω μπασσο' date='και το προτινω σε οσους δεν εχουν,η εχουν αλλα θελουν να γραφουν ενα προχειρο μπασο για οδηγο μεχρι να ηχογραφουν το φυσικο..

Υ.Γ(2):αμαν ρε ακη..οτι πω ειναι μ.....α?[/quote']

Κατ'αρχάς, όχι, δεν λες μ......ς! :) Sorry αν σου πέρασα αυτή την εντύπωση, ο γραπτός λόγος του forum δημιουργεί παρεξηγήσεις άνευ πραγματικής αιτίας πολλές φορές. :wink:

Το κόλπο σου με την κιθάρα είναι ίσα-ίσα μια χαρά, δεν είπα κάτι για αυτό, απλά έκανα ένα σχόλιο με αφορμή το post σου για το quantize γενικότερα και επειδή παλιότερα το είχα παρακάνει κι εγώ με το quantize. :oops:

url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K

Δημοσιευμένο

Οπα!!Να ακομη κατι που πρεπει να μαθω!To audio channel σε midi?Πως γινεται αυτο?Λιγο θα ξεφυγουμε απο το θεμα αλλα καλο θα ειναι να αναφερθει.

P>Come Closer and See!

Δημοσιευμένο

Φιλε white noiz με ποιο προγραμμα μετατρεπεις .wav σε midi?

ειχα δοκιμασει το wav2midi αν δεν με ικανοποιησε...

Ισως δεν το εψαξα αρκετα

κεραυνοπουλο εν δραση!!!

Δημοσιευμένο

Δυστυχώς δεν το γνωρίζω το πρόγραμμα καθόλου, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και να μου ήσουν υπόχρεος... :D

Το δουλεύουν αρκετοί όμως εδώ μέσα και είμαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσουν

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...