whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 quantize μπορεις να κανεις σε οσες νοτες επιλεξεις δεν ειναι αναγκη να κανεις ολο το midi file.. Y.Γ:το κολπο αυτο το κανω επειδη δεν εχω μπασσο,και το προτινω σε οσους δεν εχουν,η εχουν αλλα θελουν να γραφουν ενα προχειρο μπασο για οδηγο μεχρι να ηχογραφουν το φυσικο.. Υ.Γ(2):αμαν ρε ακη..οτι πω ειναι μ.....α? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
akisd28 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 quantize μπορεις να κανεις σε οσες νοτες επιλεξεις δεν ειναι αναγκη να κανεις ολο το midi file..Y.Γ:το κολπο αυτο το κανω επειδη δεν εχω μπασσο' date='και το προτινω σε οσους δεν εχουν,η εχουν αλλα θελουν να γραφουν ενα προχειρο μπασο για οδηγο μεχρι να ηχογραφουν το φυσικο.. Υ.Γ(2):αμαν ρε ακη..οτι πω ειναι μ.....α?[/quote'] Κατ'αρχάς, όχι, δεν λες μ......ς! :) Sorry αν σου πέρασα αυτή την εντύπωση, ο γραπτός λόγος του forum δημιουργεί παρεξηγήσεις άνευ πραγματικής αιτίας πολλές φορές. :wink: Το κόλπο σου με την κιθάρα είναι ίσα-ίσα μια χαρά, δεν είπα κάτι για αυτό, απλά έκανα ένα σχόλιο με αφορμή το post σου για το quantize γενικότερα και επειδή παλιότερα το είχα παρακάνει κι εγώ με το quantize. :oops: url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K
SynthetiK Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Οπα!!Να ακομη κατι που πρεπει να μαθω!To audio channel σε midi?Πως γινεται αυτο?Λιγο θα ξεφυγουμε απο το θεμα αλλα καλο θα ειναι να αναφερθει. P>Come Closer and See!
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2005 με το logic μπορω να σου πω..με το cubase ακομη οχι... :lol: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
iliasbass Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Φιλε white noiz με ποιο προγραμμα μετατρεπεις .wav σε midi? ειχα δοκιμασει το wav2midi αν δεν με ικανοποιησε... Ισως δεν το εψαξα αρκετα κεραυνοπουλο εν δραση!!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 με το logic αλλα μονο απλες μελωδιες πχ bass.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
iliasbass Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Το logic δεν το εχω πολυβολετει αν ηξερες στο cakewalk να μου πεις θα ειμουν υποχρεος κεραυνοπουλο εν δραση!!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2005 Δυστυχώς δεν το γνωρίζω το πρόγραμμα καθόλου, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω και να μου ήσουν υπόχρεος... :D Το δουλεύουν αρκετοί όμως εδώ μέσα και είμαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσουν προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
iliasbass Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2005 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2005 Μαλλον θα πρεπει να υποχρεωθω σε αλλους :roll: κεραυνοπουλο εν δραση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση