Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Ρωτάς: mexico ή USA ή Japan? Είναι λάθος ερώτηση ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Mονος σου , περιεγραψες την classic player ;) Classic Player ή Rockinger kit ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
muddygiorgos Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Mονος σου , περιεγραψες την classic player +1 ειμαι πανευτηχης κατοχος της και πιστευω θα σε βγαλει ασπροπροσωπο! 2+2=5
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δες την CP60s σε ένα video που έφτιαξα για το YouTube: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Mονος σου , περιεγραψες την classic player +1 ειμαι πανευτηχης κατοχος της και πιστευω θα σε βγαλει ασπροπροσωπο! +1234 κατ'εμε by far η "καλυτερη" strat & tele που βγαζει η Fender αυτη τη στιγμη.... δεν νομιζω να υπαρχει παικτης που να μην ειναι 100% ευχαριστημενος απο αυτη...τωρα αν θα διαλεξεις για all around κιθαρα τη strat η την tele (αν και θες rw οποτε η τελε θα πρεπει να ειναι αλλο μοντελο...) αυτο ειναι δικο σου θεμα και οι 2 ειναι σαφως οι πλεον versatile κιθαρες του πλανητη ;) "και να την αλλαζα..παλι CP θα επαιρνα να 'ουμ" :) :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
harry Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 OK! Ποιά είναι αυτή η classic player 60s? Μπορείτε να μου δείξετε ορισμένα "μέρη" όπου μπορώ να την προμηθευτώ και μιλάμε για mexico ή USA ? ? ? ? ?
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2008 μεξικο βεβαιως ;) κανε ενα search στο site για BAJA TELECASTER & CLASSIC PLAYER 60 & CLASSIC PLAYER 50 γινεται χαμος .... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Angelos Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OK! Ποιά είναι αυτή η classic player 60s? Μπορείτε να μου δείξετε ορισμένα "μέρη" όπου μπορώ να την προμηθευτώ και μιλάμε για mexico ή USA ? ? ? ? ? Στην έδειξα στην πρώτη κιόλας απάντηση ... ;)
harry Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2008 Μεγάλος έρωτας, πήγα σήμερα σε κατάστημα του κέντρου και δοκίμασα και την 60ς cp και την jazzmaster USA η οποία κόλλησε αμέσως στα δάχτυλα μου και τον τρόπο παιξίματος. Τι τριξίματα, τι προβλήματα μου λέτε για το είδος της μουσικής που την θέλω εγώ κάνει μια χαρά ( α έπαιξα και βρώμικα μια χαρά τις παίζει τις κούφιες smf όπως τις θέλω εγώ alternative) Τελεία και Παύλα. Τώρα μαζεύω λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση