Προς το περιεχόμενο
  • Καλό είναι να μη θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν. Μιλήστε από προσωπική εμπειρία (με την κατανόηση ότι η εμπειρία σας ενδέχεται να μην ισχύει για άλλους) ή αναφέρετε τις πηγές σας.

Oι απόψεις που γράφονται στο forum εκφράζουν τους συνομιλητές και όχι την σελίδα.

Clips

Ανεβάστε την δική σας μουσική για συζήτηση και σχολιασμό.

5081 θέματα σε αυτό το forum

1. battle rhyme

• 0 απαντήσεις
    • 843 εμφανίσεις
  2. Short Guitar Theme

• 0 απαντήσεις
    • 1.2k εμφανίσεις
  3. Melodic Improvisation Practise by Stel Andre

• 0 απαντήσεις
    • 538 εμφανίσεις
    • 0 απαντήσεις
    • 910 εμφανίσεις
    • 0 απαντήσεις
    • 816 εμφανίσεις
  4. CHRISTOS and VASILIS DUO (classical guitar and double bass)

• 0 απαντήσεις
    • 602 εμφανίσεις
  5. Ξεθαμένα παλιά κομμάτια...

• 0 απαντήσεις
    • 1.1k εμφανίσεις
  6. so many roads

• 0 απαντήσεις
    • 889 εμφανίσεις
  7. Ανάπαυσις

• 0 απαντήσεις
    • 1.3k εμφανίσεις
  8. chocolate jesus

• 0 απαντήσεις
    • 788 εμφανίσεις
  9. Pink Floyd - Echoes (Live In Pompeii edition)

• 0 απαντήσεις
    • 1.3k εμφανίσεις
    • 0 απαντήσεις
    • 838 εμφανίσεις
  10. what about now acoustic cover ;)

• 0 απαντήσεις
    • 900 εμφανίσεις
  11. Βillie Jean guitars

• 0 απαντήσεις
    • 894 εμφανίσεις
  12. Drum cover-playthrough Nick Pavlakis

• 0 απαντήσεις
    • 886 εμφανίσεις
  13. 5-string Blues

• 0 απαντήσεις
    • 1.1k εμφανίσεις
  14. Alkaline Trio - Burn cover

• 0 απαντήσεις
    • 755 εμφανίσεις
  15. Bird - Mix

• 0 απαντήσεις
    • 791 εμφανίσεις
  16. deep for the beach

• 0 απαντήσεις
    • 869 εμφανίσεις
  17. Απόψε γίνε θάλασσα

• 0 απαντήσεις
    • 782 εμφανίσεις
  18. children-darkon's trance mix-unofficial

• 0 απαντήσεις
    • 847 εμφανίσεις
  19. Δύο ζωές - Νίκος Φράγκος

• 0 απαντήσεις
    • 377 εμφανίσεις
    • 0 απαντήσεις
    • 1.1k εμφανίσεις
  20. bamkaikato - κι αν γυρνάς

• 0 απαντήσεις
    • 1.1k εμφανίσεις
  21. Jammin Time

• 0 απαντήσεις
    • 940 εμφανίσεις
  22. πέρασαν 3 χρόνια

• 0 απαντήσεις
    • 430 εμφανίσεις
  23. First Jam

• 0 απαντήσεις
    • 782 εμφανίσεις
    • 0 απαντήσεις
    • 682 εμφανίσεις
  24. James Basdanis - ECHOGRAPHIA

• 0 απαντήσεις
    • 709 εμφανίσεις
  25. Adios Compadres

• 0 απαντήσεις
    • 1k εμφανίσεις
  • Αναρτήσεις

• To ανασταίνω γιατί είδα αυτό το βιντεάκι και είναι εντυπωσιακό cymatics.mp4    
    • Hard rock με Strat με SSS έπαιζε και ο Γκάρυς στα 80΄s Εντάξει αυτός όπως και o Rory είχαν το magic touch !
    • Αυτό το έλυσα εδώ και 20 χρόνια με τα 2 Ins, γιατί έχω όντως 2 hardware synth , αλλά θέλω να πώ ότι δεν είναι και απαραίτητο να τα έχεις συνδεδεμένα ταυτόχρονα.   Καλό είναι το 57αρι, κλασικ, πλακα κανω. Όπως είπα το έχω άλλωστε. Ούτως ή άλλος το audio interface δεν το παίρνεις ΜΟΝΟ για τις προενιχσύσεις. Με αυτό επικοινωνεί ο έξω κόσμος με τον κομπιούτερα. 😁 ΑΝ δεν σου κάνουν τα preamps του, παίρνεις ένα outboard προ- και τον κοτσάρεις στο Line του και όλα ζάχαρη.
    • Αρκει να εχεις κανα δυο hardware synths, η να θελεις να στελνεις ( και να φερνεις πισω) κανα εξωτερικο εφε, η να κατσει γραψεις και κανα καλεσμενο 😆 και τσουπ εκατσε η φαση. Ειναι παντα σημαντικο να εχεις εξτρα εισοδους και εξοδους, αν και πραγματι με τα σημερινα δεδομενα που ολα γινονται με το PC, εχει γινει πολυ λιγοτερο must αυτο.          Σε οποιο στουντιο και αν εχω βρεθει, εχουν παιξει μπαλα καμποσα 57αρια. Θα ελεγα μαλιστα οτι στις εφαρμογες που ειναι προτεινομενα, π.χ. συριζα στη γριλια του τσιτωμενου λαμπατου, στο μισo εκατοστο απο τα τζετζερεδια του ντραμμερ κλπ, εκει υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να σε καλυψουν και οι προενισχυτες της καημενης της presonus.
    • Γενικά συμφωνω στην ανάλυση, αλλά διαφωνώ σε αυτό , αν και το έγραψες για θετικό. Η συγκεκριμένη κάρτα καλύπτει το 99% των home recorders σαν εμένα . Δίοτι ούτε πολλά In θες, και τα 2 πολλά είναι αν γραφεις μόνος σαν εμένα. Τι να το κάνω το  extra digital in . Με κάτω από 100 € παίρνεις 2 καναλια mic/line/ hi z....και το βασικότερο midi I/O. Τώρα , αν δεν ματσάρει , που δεν ματσάρει, με το Sm57 (το πιο υπερτιμημένο μικρόφωνο , που το χω αλλά νταξ), μικρό το κακό. Στα ίδια λεφτα με το 57αρι παίρνεις π.χ. ένα AKG P210 (οκ για αλλη δουλεια - ειναι πυκνωτικό) και μια χαρά όλα.
  • Δημοσιεύστε κάτι...