gvour 1560 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2019 Just now, Nikos Aravanis said: Δεν το μπορώ το πολιτικαλ κορεκτ,αν η σακούλα σου για τα ψώνια κρέμεται ακόμη,κύριο θα σε αποκαλώ Να σκεφτεις Νικολαε οτι οχι μονο με βαζει η γυναικα μου να μαγειρευω,αλλα μολις τελειωσω και εχω κανει την κουζινα ...τανα μου λεει "πως τα εκανες ετσι κυρα μου". Μαρτυς μου ο Φασιον οτι δε λεω ψεματα. Για αυτο σε λεω,λαθος της φυσεως θα ειναι. 2
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, gvour said: Μαρτυς μου ο Φασιον οτι δε λεω ψεματα. Εγώ θα πω την αλήθεια. Πάει ο Φάσιον στο Τζιβουράδικο. Αδειάζουμε την μπύρα που πίνουμε, και φωνάζει ο τζιιβούρ στην σύζυγο. "Γυναίκα, φέρε μας δύο μπύρες σε παρακαλώ, να χαίρεσαι τον άντρα σου τον π$#^στη." 2
gvour 1560 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2019 Ναι αλλα μονο αν ειναι πλησιον του ψυγειου αλλιως θα ακουσω μπινελικια και θα φαω και καμια σφαλιαρα. Αυτο για τον " άντρα σου τον π$#^στη",οντως το λεω. Εκεινο ομως που με ανησυχει ειναι οτι δεν την πειραζει,γελαει. Κατι ξερει. 2
nasokosm 343 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2019 Έσκισες φίλε μπράβο full chromatism και out μας εκπροσώπησες επάξια όλους εμάς τους scofield-ο κιθαρίστες 1
fusiongtr 7698 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2019 58 minutes ago, nasokosm said: full chromatism και out μας εκπροσώπησες επάξια όλους εμάς τους scofield-ο κιθαρίστες Είναι όντως κάργα Sco-like. Να 'σαι καλά βρε Νάσαρε!
Πρόταση