- Πόντοι
- 2,148
δεν υπάρχουν μαγαζιά που μπορείς να δοκιμάσεις ακουστικά εκτός από αυτά που φοράνε στο λεωφορείο οι 16ρηδες
από εκεί που θέλω να τα πάρω έχουν τα 770 και τα 990 διαθέσιμα σε εκδόσεις 80 ή 250 οhm.Κώστα,θα στο πώ με δικά σου λόγια.Παρε την κάρτα και πήγαινε σε ένα μαγαζί,σκάσε 2 χαστούκια στον πωλητή και πες του,σύνδεσε την γιατί θέλω ακουστικά.
Ξέρεις εσύ,με ωραίο τρόπο.
Μετά βάζε βγάζε και όταν αποφασίσεις πάς ταμείο,πιάνεις απο τον γιακά τον ταμία,τον σηκώνεις στον αέρα και τον ταρακουνάς μέχρι να του φύγουν τα ψιλά απο τις τσέπες,με χαμόγελο πάντα,πετάς ένα 50ευρώ και του λές,τα ρέστα μοιραστείτε τα και φεύγεις.
Tα ΑΚG 141 studio MKII τα οποία τα έφτυσαν γιατί τριζουν σε χαμηλές όπως είπα και μου τη σπάνε, ήμουν όμως ευχαριστημένος. Βασικά τα χάλασα όταν πρωτοπήρα το V-Synth και δεν είχα κάνει καλές ρυθμίσεις στην κάρτα ήχου και είναι πολύ επιθετικό ιδιαίτερα άμα το πειράζεις και το μάθαινα, ιδιαίτερα στις μεσαίες και μέσες και τα ζόρισα, τα επόμενα θα τα προσέξω, τώρα έχω φτιάξει τις εντάσεις του με την κάρτα πια, αλλά από τότε που τα ζόρισα άρχισαν να τα παίζουν.τώρα ποιά έχεις?
τι μου λες ρε συ. Που ζεις? ? Δεν βλέπεις τι γίνεται έξω?
Άμα τα έχουν ανοιγμένα και τα δυο θα μου τα δώσουν. Με τα Ε4.5 ήμουν τυχερός, τα είχαν εκεί που πήγα.
Για τα άλλα δεν ξέρω. Αμα ξέρεις πουθενά που τα έχουν και τα δύο τα συγκεκριμένα ανοιχτά και δίνουν να τα δοκιμάσω πες μου να πάω?
δεν υπάρχουν μαγαζιά που μπορείς να δοκιμάσεις ακουστικά εκτός από αυτά που φοράνε στο λεωφορείο οι 16ρηδες
άμα χαλάσει η lexicon lambda και πάρω την steinberg ur22 MKII βλέπουμε.
Εγώ το βλέπω όπως τα λέτε να πάρω τα 80 γιατί τα 250 σε κάθε περίπτωση είναι υπερβολή και δεν θέλω να παρεμβάλλεται τίποτα στην κάρτα ήχου, δεν μπορώ τις συνδέσεις. Μου τη βαράνε.
Δεν γινετε να τα ακούσει κάποιος στο youtube?δεν υπάρχουν μαγαζιά που μπορείς να δοκιμάσεις ακουστικά εκτός από αυτά που φοράνε στο λεωφορείο οι 16ρηδες
Δίκιο έχετε ρε παιδιά.
Εγώ θυμάμαι κάποτε που πήγαινα στο Media Markt, και τα είχαν όλα έξω και τα δοκίμαζες.
Με την steinberg χρειάζεται προσοχή στα ohms, γιατί νομίζω ότι έχει αδύναμο headphone amp.
250 Ω ειναι πολλα για την καρτα σου
Σίγουρα πιο ξεκούραστα και οργανικά λόγο της ροής αέρα που επιτρέπουν και αν έχεις απόλυτη ησυχία γυρω σου θα τα λατρέψεις.Καλύτερα τα 990 τα ημιανοιχτά
Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα ποιός μπορεί να κάνει ολόκληρο mix και mastering σε ακουστικά,χωρίς την συμβουλή μόνιτορς.
Αν είναι να συμβουλεύομαι μετά απο οποιαδηποτε αλλαγή που κάνω και τα μόνιτορς,το κάνω και με κλειστού τύπου ακουστικά,συν οτι κάνω και καλυτερο tracking με αυτά.Αυτή είναι η μόνη μου ένσταση για έναν bedroom producer,οπως τους περισσότερους απο εμάς εδώ μέσα.
Κρίμα τα καημένα τα 141 MKII μου και μου άρεσαν.
Τα 990 μάλλον ή τα 240.
Θα δούμε. Είμαστε κοντά. Να δουμε μην παίξει και καμια προσφορά.