- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,718
Δεν προσπαθει να ακουσει, προσπαθει να ηχογραφησει τα αυτια του.
Αυτο λεω.Τα βλέπεις?...?
τι ήταν αυτό,μεταγωγικό?εχουν δανειστει πολλα απο τη σχεδίαση του c414
ήσυχος θα είμαι διότι είναι home studio που δεν ενοχλώ.@cos_dr η διαφορά σε 770 και 990 είναι ότι τα 990 είναι open-back, που είναι σαν να χεις μικρά ηχεία στα αυτιά σου. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που ακούς βγαίνει προς τα έξω, και ακούς τι γίνεται γύρω σου, οπότε δεν είναι καλή επιλογή για θορυβώδες περιβάλλον ή αν έχεις άτομα γύρω σου.
Εν ολίγοις, τα open back είναι τέλεια λύση για ήσυχους στουντιακούς χώρους που είσαι μόνος σου, όπου δεν ενοχλείς και δεν ενοχλείσαι.
Επίσης σιγουρέψου ότι μπορείς να "τρέξεις" τα 250 Ohm.
Θέλω τα καταλληλότερα γι αυτό που θέλω να κάνω, μόνο mixing και mastering σπιτικό με keyboards και VST και την κιθάρα στην κάρτα μέσα με το Guitar Rig κλπ.
νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου, να πάω στα 80ohm?@cos_dr
Γενικά τα audio interfaces δεν δίνουν specs για τα headphone amps οπότε είναι λίγο δύσκολο να ξέρεις 100% τι παίζει.
Από την άλλη απ'όσο ξέρω και όσο έχω ψάξει, με μικρές εξαιρέσεις, γενικότερα τα audio interfaces δεν τα πάνε καλά με υψηλές αντιστάσεις σε ακουστικά (Ohms), κυρίως γιατί δουλεύουν μέσω USB και δεν δίνουν αρκετό ρεύμα, μάλλον. Το αποτέλεσμα είναι πολύ (μα πολύ) μικρή ένταση στα ακουστικά. Ειδικά στα open back δεν θα ακούς τίποτα.
Έβλεπα πριν λίγο το βίδεο που μόλις ανέβασε ο φούσιος, και θα έστελνα screenshot. Η steinberg σίγουρα δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει.
Η λύση είναι headphone amplifier προφανώς, αλλά και ο amplifier πρέπει να είναι κάπως συγκεκριμένος σχετικά με τα Ohms των ακουστικών που θα κουμπώσεις πάνω, για να μη ζορίζεται και αυτός.
44 λεπτά πριν, fusiongtr είπε
Δεν έχει σημασία που δεν είναι για την Lamda.
Από εκεί και πέρα, εγώ θα προτιμούσα semi-open αν ήθελα να γράψω και φωνή, μήπως και περνάει ο ήχος από τα ακουστικά στο μικρόφωνο.
Με την steinberg χρειάζεται προσοχή στα ohms, γιατί νομίζω ότι έχει αδύναμο headphone amp.
Δες από το 15:30 και μετά ....
Ρωτάω εδώ τι θα παίρνατε συγκεκριμένα, σας εμπιστεύομαι, δεν θέλω να μου το αναλύσετε. ?