- Πόντοι
- 198
Ξέχασες το "πεντακάθαρα".
Δεν ανέχονται ούτε μία σταγόνα καφέ στο τρίχωμά τους, θα την βγάλουν το συντομότερο δυνατόν.
Ισχύει.
Πιο πολύ για τα κορίτσια βέβαια,τα αγόρια το αφήνουν και γι' αργότερα.
Ξέχασες το "πεντακάθαρα".
Δεν ανέχονται ούτε μία σταγόνα καφέ στο τρίχωμά τους, θα την βγάλουν το συντομότερο δυνατόν.
Ενδιαφέρον κάδρο (φωτογραφικά εννοώ).Όταν λέμε ότι της ανήκει το σπίτι,εννοούμε τα πάντα.
...Ακόμη και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Ενδιαφέρον κάδρο (φωτογραφικά εννοώ).
Πως το λέτε αυτό το άτομο;
Γενικά είναι πολύ προικισμένες από την φύση, όπως και όλα τα αιλουροειδή
Δεν θέλω να χαλάσω το παραμύθι κανενός(ούτε το δικό μου) αλλά αυτά περί "ανεξαρτησίας" της γάτας νομίζω πως δεν ισχύουν.Η ανικανότητα της να εκπαιδευτεί σε σχέση με τον σκύλο έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εγκεφαλική υπεροχή του δεύτερου.
fusiongtr
[SIZE=19.8px]P[/SIZE]
Δεν θέλω να χαλάσω το παραμύθι κανενός(ούτε το δικό μου) αλλά αυτά περί "ανεξαρτησίας" της γάτας νομίζω πως δεν ισχύουν.Η ανικανότητα της να εκπαιδευτεί σε σχέση με τον σκύλο έχει να κάνει ξεκάθαρα με την εγκεφαλική υπεροχή του δεύτερου.
Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω και την πικρία στα γραφόμενά σου, απέναντι στους ανθρώπους,
Θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια.
Αλλά είναι πολύ μεγάλη κουβέντα.
Αλήθεια,για πες.
Θα ήταν ευχάριστη έκπληξη να μην ισχύει κάτι τέτοιο.
Σε νιώθω.Τώρα να δω που θα κοιμηθώ εγώ!
Η μικρη προσαρμοζεται στο κρεβατι. Θα ξεκινησει να κοιμαται πανω σου αλλα επειδη θελει την ανεση της στη μιση ωρα θα παει πιο περα. Ο γατουλης ομως ή δε θα κουνηθει ντιπ ή που αν τον ξυπνησεις, θα πρεπει ν'ανεβει κυριολεκτικα πανω σου για αγκαλιτσες (κ ειναι κ 10 χρονων αντρας). Μαλλον καποιος τους εγκατεστησε τα λογισμικα αναποδα ?Σε νιώθω.
Μπορεί κάποιος που είναι καλός στα μαθηματικά να μου εξηγήσει,πως περίπου μισό μέτρο σκύλος,καταλαμβάνει ΟΛΗ την επιφάνεια ενός κρεβατιού 2.10 επί 2.30 μέτρα?
Η κουταβινα μπροστά (Γκλοσσυ το όνομα) ούτε 4 μηνών έχει πάθος με τον κύριο πίσω (Αμπού). Αυτός ο καημένος τα έχει δει όλα. Κάθε φορά που τον βλέπει, τον καπαρωνει κ του πετάει ένα γλυψιμο από την κορυφή ως τα νύχια. Κ επειδή είναι αγαρμπη ως κουτάβι, τον ενοχλεί κ αυτός φεύγει τρέχοντας.
Δεν είχα σκοπό να σηκωθώ από τον καναπέ σήμερα, αλλά δε θα ηρεμούσε η νεαρά αν δεν την έβαζα να κοιμηθεί δίπλα στον έρωτά της!
Τώρα να δω που θα κοιμηθώ εγώ!
Προβολή συνημμένου 35318