πως η τραπ "νίκησε" τις μουσικές βιομηχανίες

αν θελετε περισσοτερο σοσιαλισμο θα πρεπει να βαρυνει και αλλο
Δε νομίζω. Εκτός αν θεωρήσουμε: σοσιαλισμός = κομμουνισμός, όπως το βλέπουν δηλαδή οι αμερικάνοι, που το φάσμα τους το πολιτικό ξεκινάει αριστερά από τους δημοκράτες που ειναι το δικό μας... ΛΑΟΣ.

Δε μας φταίει το 4-4-2 ή το 3-5-2 όταν είμαστε στο 3 πακέτο άσσο σκέτο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Να! Τώρα, τώρα! Που έχουμε σύστημα εξορθολογισμένο και γίναμε άνθρωποι με στάμπα δντ και εε, κάνει ο άλλος ο λεφτάς, ο χοντροπορτοφολάς, από αφηρημάδα, καλή καρδιά, για έκπτωση στη φορολογία, δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει, δωρεά αξονικό τομογράφο σπέσιαλλλλλ που κάνει παπάδες και δεν υπάρχει άτομο να τον δουλέψει. Μέχρι να δημιουργηθεί θέση και να εκπαιδευτεί κάποιος να κάνει τους παπάδες, το μηχάνημα θα έχει σαπίσει, και θα κοστίζει τόσα ολη η διαδικασία επισκευής, εκπαίδευσης και πρόσληψης, που μια δωρεά θα έχει γίνει ζημιά. Αυτό τώρα είναι πρόβλημα σοσιαλισμού/καπιταλισμού, ή ότι τα έχουμε όλα λάρμα σ' αυτόν τον τόπο και επιβιώνουμε από τύχη 3.000 χρόνια;

Όπως το λέει το ανέκδοτο: τι τα θες, μία παγώνει η πίσσα, μία τελειώνουν τα σκατά, μία χαλάνε τα μαστίγια...

Ουτε ενα ευρω απο την τσεπη του δεν εβαλε ποτε ελληνας πολιτικος, ειτε παπαντρε ειτε μητσοτα. Και η παραμικρη παροχη ειναι εργο του φορολογουμενου. Ο εξορθολογισμός ειναι επιθυμητος, αλλα να οδηγησει σε ομελετες χωρις αυγα και τυροπιτακια απο το διαστημα δεν προκειται. Αν μαλιστα ειμαστε ρεαλιστες, και θεωρησουμε οτι το μπουρδελακι μας θα παραμεινει σε καποιο βαθμο ανοργανωτο, τοτε τα αυγα για την ομελετα θα παραμεινουν δυσαναλογα πολλα. Και χρωσταμε και στον αυγουλα πεντακοσες καρτελες.

Αυτα ειναι τα δεδομενα, και απλες σοσιαλιστες η μη δεν τα λυνουν ουτε του αγιου αντρικου μοριου ανημερα. Το παρτυ τελειωσε, τωρα μονο για τους στενα ημετερους και για τους αλλους φουμαρα για τα ψηφαλακια.

Αυτη τη στιγμη η Ελλαδα εχει "δωρεαν" υγεια, "δωρεαν" παιδεια, "δωρεαν" τριτοβαθμια εκπαιδευση, συνταξεις βαρια επιδοτουμενες, συγκοινωνιες βαρια επιδοτουμενες, δημοσιους υπαλληλους να φανε και οι κοτες, επιδοματα για τους δημοσιους υπαλληλους και οχι μονο να φανε και οι κοτες, μπατσους παπαδες και αξιωματικους να φανε και οι κοτες, χορηγίες για ΜΚΟ, για αθλητικα σωματια, για λεσχες ταβλαδωρων και οτι αλλοι μαλακια, και ο λογαριασμος δεν εχει τελος.

Μωρέ και η Γερμανία τα έχει αυτά. 

Έχει όμως και την BMW,MERCEDES,UNIPER,SCHWARZ etc. που τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ*....

Εδώ με 5-6 μόνο "μεγαλες" εξαγωγικές εταιρείες ποιος θα τα πληΕρώκει?Ο μεγαλοκαλλιεργητης βιολογικής φράουλας στη Μανωλαδα; ή το 80% των Ελλήνων που ΔΕΝ πληρώνουν ούτε έναν φορο;

* και 40%-45% φορολογία στους μισθωτούς και ΕΕ

Εκτός αν θεωρήσουμε: σοσιαλισμός = κομμουνισμός, όπως το βλέπουν ΟΛΟΙ στον πλανήτη γη με εξαίρεση τους Έλληνες  ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Ετσι ειναι. Στις γιορτες ειχα παρομοια συζητηση με καμμενους συγγενεις, και τους ελεγα ρε παιδια, ποια ειναι τα μεγαλα brands της Ελλαδας, και αυτοι τις γνωστες μαλακιες, φετες, λαδια, καραγκιοζιλικια. Και μετα βρηκα απο περιεργεια τις μεγαλυτερες Ελληνικες εταιριες, να μας κλαινε οι ρεγγες ειμαστε, τα μονα αξια λογου τα διυλιστηρια, απο εκει και μετα το χαος.

Και με τοση φοροδιαφυγη απο τη μαριδα και τη συναγριδα, και με τοση ανεργια, και με τοσα δανεικα, θελει ο αλλος παραπανω σοσιαλισμο γιατι το κεφαλαιο ειναι μεγαλο και πρεπει να του τα παρουμε. Σχιζοφρενεια.

Άρα καπιταλισμός με επιδόματα πάλι κομμουνισμός είναι.

Το βλέπουν όλοι στον πλανήτη γη με εξαίρεση τους Έλληνες που νομίζουν πως έχουν φιλελεύθερη κυβέρνηση και είναι σε ανάπτυξη  χαχαχαχαχαχαχχχ?

Δεν ειναι θεμα κυβερνησης αλλα χωρας.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Index_of_Economic_Freedom

Η Μογγολια το Μεξικο η Ακτη Ελεφαντοστου και αλλες υπερδυναμεις εχουν μεγαλυτερο δεικτη οικονομικης ελευθεριας. Η ξεφτιλα της Ελληνιολικης αριστεριλας, ολων των κομματων ανεξαιρετως, δεν εχει προηγουμενο.

Η ξεφτιλα της Ελληνιολικης αριστεριλας, ολων των κομματων ανεξαιρετως, δεν εχει προηγουμενο.
Γιατί όλοι εδώ λειτουργούν με νοοτροπία τραπ.

Διαπλοκή, διαφθορά, χρήματα, αυτοκίνητα, κοσμήματα και όλοι λένε ξέρεις ποιος είμαι εγώ και δεν κυριαρχεί η αριστεία. Κυριαρχεί το ρουσφέτι. Κυριαρχεί η κομματοκρατία παντού, στην παιδεία, την υγεία, τις θέσεις εργασίας, τον δανεισμό, την επιβολή προστίμων που στα σβήνουν.

Όλοι τράπερ είναι και μιλάμε για δικαστικούς, αστυνομικούς, πολιτικούς, καθηγητές.

Ένα διστοπικό περιβάλλον για έναν τίμιο άνθρωπο που θέλει να αριστεύσει με την αξία του, θέλει να κάνει τη δουλειά του αδέκαστα, χωρίς παρεμβάσεις, να υπηρετήσει τον σκοπό του, να συμβάλλει στην ανάδειξη της αλήθειας, της ομαλής λειτουργίας της κοινωνίας, στο κοινωνικό σύνολο.

Θα τον φάνε οι καρχαρίες γιατί ο λαός είναι κακομαθημένος.

Και η χώρα υπήρξε προτεκτοράτο.

Αυτές λοιπόν οι άδολες ψυχές που τις χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε την οικονομία μας, γιατί για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να φτιάξουμε την παιδεία μας, είναι στο περιθώριο και υφίστανται μάλιστα και αυτή την ιδιότυπη τυραννία της ελληνικής πλειοψηφίας.

χαχαχαχαχαχααχα?

Ετσι ειναι. Μηπως οι σκανδιναβικές χωρες που η σοσιαλδημοκρατία εκει ειναι πιο διαδεδομενη απο το τζατζικι στην Ελλαδα ειναι στα χαλια τα δικα μας? Αρα δεν μας λειπει ο σοσιαλισμος, απο αυτο εχουμε και με το ΠΟΛΥ παραπανω, μαλλον καπιταλισμος μας λειπει- κεφαλαια, μεγαλες εταιριες, οικονομικη ελευθερια, κρατος που δε γ@μ@ει τα παντα και τετοια δηλαδη. Δεν κραταω την ανασα μου οτι θα τα αποκτησουμε παντως, δε μας ταιριαζουν, οχι δος ημιν σημερον, δος ημιν ΤΩΡΑ ειμαστε.

Ετσι ειναι. Μηπως οι σκανδιναβικές χωρες που η σοσιαλδημοκρατία εκει ειναι πιο διαδεδομενη απο το τζατζικι στην Ελλαδα ειναι στα χαλια τα δικα μας? Αρα δεν μας λειπει ο σοσιαλισμος, απο αυτο εχουμε και με το ΠΟΛΥ παραπανω, μαλλον καπιταλισμος μας λειπει- κεφαλαια, μεγαλες εταιριες, οικονομικη ελευθερια, κρατος που δε γ@μ@ει τα παντα και τετοια δηλαδη. Δεν κραταω την ανασα μου οτι θα τα αποκτησουμε παντως, δε μας ταιριαζουν, οχι δος ημιν σημερον, δος ημιν ΤΩΡΑ ειμαστε.
Παιδεία μας λείπει και αυτοί που έχουν το τιμόνι στα κόμματα και φροντίζουν τη διαδοχή μαζί με τους εγχώριους παράγοντες που έχουν πρόσβαση στο χρήμα και κάλυψη, συγκάλυψη άρα όλοι μαζί ΑΣΥΛΙΑ δεν θα αφήσουν ποτέ να γίνει αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό σύστημα. Κακώς πάει η κουβέντα στον κομμουνισμό, τον καπιταλισμό, τον σοσιαλισμό.

Και αν δεχτούμε και γιατί όχι άλλωστε πως με τον καπιταλισμό καταφέραμε να κάνουμε τον πλανήτη από 1δις πληθυσμό σε 8δις και να ζουν περισσότεροι άνθρωποι καλύτερα, το πρόβλημά μας δεν είναι αυτό.

Καπιταλισμός χωρίς κανόνες και χωρίς δημοκρατία, ισονομία, ίση μεταχείριση και εξασφάλιση του ελάχιστου της σωστής διαβίωσης για όλους, χωρίς πρόνοια, χωρίς ρυθμιστική αρχή, χωρίς κράτος εγγυητή δεν μπορεί να υπάρξει και αν υπάρξει ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Εγώ? θα πλασάρω ένα νέο οικονομικό σύστημα, τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ

Μόλις το φτιάξω θα σας παρουσιάσω και το πρόγραμμά μου.

Σκέφτηκα, γιατί να ενταχθώ σε κάτι που ήδη υπάρχει και να διεκδικήσω την εξουσία, όντας όμως στην πράξη μαριονέτα ενός άλλου σε συστήματα που έχουν επικριτές ένθεν και εκείθεν?

Ενώ αν κάνω κάτι καινούργιο, θα κεντρίσω το ενδιαφέρον και την επιθυμία σε έναν κόσμο που ΔΙΨΑ για ριζική ΑΛΛΑΓΗ και αν μη τι άλλο, δεν θα μπορούν να με κατηγορήσουν ως δοκιμασμένο και αποτυχημένο, γιατί αυτό που θα πω θα είναι καινούργιο. Αλλά βαριέμαι να τα κάνω όλα αυτά. Αν ήταν να τα κάνω θα τα είχα κάνει. Η ζωή είναι μικρή, εγώ θα αλλάξω τον κόσμο. Ας τους να τρώγονται και εγώ θα τα έχω καλά με όλους και θα μείνω στο ΔΗΜΟΣΙΟ να πάρω τη συνταξούλα και κανα νοίκι να ζήσω και εγώ καλά γεράματα, χωρίς χλίδα αλλά τουλάχιστο ήσυχα, χωρίς άγχος.   χαχαχαχαχαχαχαχα??

Το προβλημα ειναι πως αν εξασφαλίσεις τα παντα στους παντες στο πιατο με παροχές, ο αλλος χωρις κινητρο θα κατσει να σαπισει. Αρα πραγματικο ΠΑΣΟΚ θα εχουμε οταν θα τα παραγουν ολα τα αυτοπρογραμματιζομενα και αυτοεπιδιορθωμενα ρομποτ, με ενεργεια απο τον ηλιο και την πυρηνικη συντηξη. Τωρα που ακομα και τις ελιες τις μαζευουν εργατες, θα κατέρρεε το συστημα αν ηταν φουλ ΠΑΣΟΚ, ακομα και λεφτοδεντρα να υπηρχαν δε θα τα μαζευε κανεις.

οταν θα τα παραγουν ολα τα αυτοπρογραμματιζομενα και αυτοεπιδιορθωμενα ρομποτ, με ενεργεια απο τον ηλιο και την πυρηνικη συντηξη
Εμένα ένας φίλος μου οικονομολόγος μου έλεγε πως αυτά δεν αξίζουν, το κόστος συντήρησής τους σε σχέση με την ενέργεια που μπορεί να προσφέρουν είναι χάλια, θα μείνουμε με πετρέλαιο και φυσικό αέριο που και αυτό βλέπεις τι μας έκανε σε μια παγκόσμια οικονομία. Πας να βάλεις κυρώσεις σε αυτόν που εξαρτάσαι?

Οι συμφωνίες σου προφανώς δεν προέβλεψαν πανδημίες και διακρατικές διενέξεις κλπ. και σε φέρνουν σε αδιέξοδα κύριε ΕΕ και δεν φρόντισες για την αυτάρκειά σου ενώ παράλληλα σε κατηγορούν για πλυντήριο χρημάτων. Κύριε ΕΕ να αλλάξεις?

Ε, ως το 2.500 μ.Χ που θα γινουν ολα αυτα, θα ειναι αποδοτικοτερη και η πρασινη ενεργεια?

Θέλω για τραπ να ενημερωθώ

θέλω να γίνω τράπερ

αντ’ αυτού crap διαβάζω εδώ

έγινα νομίζω crapper.  
Έχετε δίκιο σερ, το χέσαμε. Γράφω αυτό και κουμπώνομαι.

Το προβλημα ειναι πως αν εξασφαλίσεις τα παντα στους παντες στο πιατο με παροχές, ο αλλος χωρις κινητρο θα κατσει να σαπισει. Αρα πραγματικο ΠΑΣΟΚ θα εχουμε οταν θα τα παραγουν ολα τα αυτοπρογραμματιζομενα και αυτοεπιδιορθωμενα ρομποτ, με ενεργεια απο τον ηλιο και την πυρηνικη συντηξη. Τωρα που ακομα και τις ελιες τις μαζευουν εργατες, θα κατέρρεε το συστημα αν ηταν φουλ ΠΑΣΟΚ, ακομα και λεφτοδεντρα να υπηρχαν δε θα τα μαζευε κανεις.
Έχουμε μάλλον διαφορετικές αφετηρίες. Όταν λέω εγώ παροχές, δε λέω να κάθομαι όλη μέρα και να μου φέρνει ντελιβερυ να με ταΐζει στο στόμα το κόμμα. Λέω αν δουλεύω μια ζωή όπως μου λένε και μου τύχει ένας καρκίνος π.χ., να μην καταστραφώ ολοσχερώς οικονομικά για να ζήσω και μετά με δείχνουνε με το δάχτυλο η κοινωνία να λένε κοιτάχτε το ρρρρρέμαλο ρε, τα σκόρπισε στα chemo. Το έχουμε αυτό και τώρα, και αλίμονο αν δεν το είχαμε.

Τώρα για τα χτήματα... Επιγραμματικά, φέτος 80 ευρώ έχω ακούσει ο καμπανιόλας ο έμπειρος, 7ωράκι.

Όμως πολύ λίγοι κρατάνε τα παιδιά τους στα χτήματα. Τους λενε παιδί μου εγώ αγράμματος είμαι, αγρότης, τράβα μορφώσου, πάρε πτυχίο να ζήσεις μια καλύτερη ζωή. Πώς θα γίνει τώρα, θα αφήσει ο άλλος τη βάρδια του στην πολυεθνική να μαζέψει ελιές; Και να πάει, ξέρει; Γι' αυτό χρειάζονται εργάτες. Γιατί 10 ρίζες τις μαζεύεις και μόνος σου. 1.000 δε νομίζω.

Ε, ως το 2.500 μ.Χ που θα γινουν ολα αυτα, θα ειναι αποδοτικοτερη και η πρασινη ενεργεια?
Ως τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Από τον άλλο μήνα να δούμε πόσο θα πάει το ρεύμα και τα καύσιμα γιατί τώρα τα κρατάνε εδώ παρόλη την αισχροκέρδεια σε ένα επίπεδο για να κινηθεί η αγορά.

Από Γενάρη θα έρθει παντού η λυπητερή?

Γι αυτό να ζούμε και τη στιγμή. ?

Το θεμα ειναι οτι για να σου δωσουν το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ chemo οι Ελβετοι η οι Γερμανοι, θα πρεπει και εσυ να τους δωσεις κατι αντιστοιχο, οχι ελιες θρουμπες, μυζηθρα και made in china τσολιαδακια απο την ομονοια. Διαφορετικα παλι στα δανεικα θα καταληξουμε.

Πάντως παιδιά, ετσι για να πεταχτω και γω σαν τη πορδή, για όλα φταίμε εμείς.

Εμείς συντηρούμε τα κόμματα και τους πολιτικούς, εμείς δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξει η κατάσταση, εμείς χρησιμοποιούμε μέσο όπου μπορούμε κλπ κλπ

Είμαι υπεραθλιος λαός με μηδενική κοινωνική νοημοσύνη. 

Και το χειρότερο είναι ότι δεν ψηφίζουμε έναν που να αξίζει αλλά "τον λιγότερο κακό". 

Για το ότι είμαστε εδώ που είμαστε φταίμε εμείς και κανένας άλλος. 

Με την ευκαιρία να προμοτάρω ένα βιβλίο για την κοινωνική νοημοσύνη που θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία -> https://www.politeianet.gr/books/9789600356700-saramago-jose-nobel-1998-kastaniotis-peri-fotiseos-200927?gclid=CjwKCAiAkrWdBhBkEiwAZ9cdcAl9J3hX0aTBucHwGJ9tGRFkliWsInxBM8Fm9iOtuh0eHcO4qOEAiBoCCiMQAvD_BwE

Το θεμα ειναι οτι για να σου δωσουν το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ chemo οι Ελβετοι η οι Γερμανοι, θα πρεπει και εσυ να τους δωσεις κατι αντιστοιχο, οχι ελιες θρουμπες, μυζηθρα και made in china τσολιαδακια απο την ομονοια. Διαφορετικα παλι στα δανεικα θα καταληξουμε.
Σε μια ΕΕ που θα συνέκλιναν τα μέλη μέχρι το 2011 κατά ΣΗΜΙΤΗ έως και σήμερα υπάρχει μια τρομακτική ανισότητα στην αντιμετώπιση του καρκίνου σε κάθε χώρα. Μέτρα λιτότητας επιβαρύνουν την αντιμετώπιση ακόμα περισσότερα σε κάτι που δεν κάνει διακρίσεις αλλά φέρνει τόσα προβλήματα στις οικονομίες χωρών όχι μόνο στο κόστος αντιμετώπισης αλλά στις παρενέργειες της νόσου στην παραγωγικότητα. Δεν υπάρχει καν διεπιστημονική κοινή προσέγγιση του θέματος.

Τέλος εγώ θα πω γιατί δεν έχω διάθεση να το αναλύσω πως τους ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ προσωπικά σαν χώρα  και από τα κέρδη τους υπάρχει και το μεγαλύτερο χρέος της Ελλάδας με αποτελέσματα οφέλους για τον πληθυσμό από μέτρια έως οικτρά. Για να μην πω για τα παιχνίδια που καθορίζουν τι θα πουν για το τι είναι αποτελεσματικό, τα κόλπα εισαγωγής και ο καθορισμός ανα χώρα των τιμών και του θεραπευτικού σχήματος, που δεν γίνεται σε πλαίσιο όπως είπαμε κοινής προσέγγισης και ελπίζω να αντιλαμβάνεται κάποιος τη σκοπιμότητα.

Δεν είμαι αυθεντία στο θέμα (ποιος είναι άλλωστε και ποιος τις ακούει τις αυθεντίες άλλωστε) αλλά μετά από 26 χρόνια στην υγεία και τα 3 στο φάρμακο, ε μια γνώμη θα την πω και ας παρεξηγηθώ πάνω σε αυτό που είπες ?

ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Με αγάπη στο ΛΕΩ.

Το να μισούν κάποιοι Έλληνες τους Γερμανούς και κάποιοι βόρειοι τους νότιους στημένο παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ μιας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ? που δεν έπρεπε να βάζει στο στόμα της τη λέξη ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ χαχαχαχαχαχαχα??

ΕΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠ?

Και το χειρότερο είναι ότι δεν ψηφίζουμε έναν που να αξίζει αλλά "τον λιγότερο κακό". 

Για το ότι είμαστε εδώ που είμαστε φταίμε εμείς και κανένας άλλος. 

Ναι έτσι είναι. Γιατί φροντίσαμε να φτιάξουμε ένα πολιτικό σύστημα που "κόβει" οποιονδήποτε δώσει δείγματα ανεξάρτητης και πρωτότυπης πολιτικής σκέψης ενώ προωθεί ανθρώπους που είναι από νωρίς, εμφανώς διατεθειμένοι να συνεχίσουν την ελληνική πολιτική παράδοση της διατήρησης των εσωτερικών συμφερόντων.

Αλλά και ως ψηφοφόροι, δεν τολμήσαμε ποτέ να δώσουμε δύναμη σε κάτι ουσιαστικά διαφορετικό. Τουναντίον το περισσότερο "εναλλακτικό" που μπορέσαμε, ήταν να κάνουμε, έστω για λίγο, τρίτο κόμμα μια εγκληματική οργάνωση.

Αλλά και ως ψηφοφόροι, δεν τολμήσαμε ποτέ να δώσουμε δύναμη σε κάτι ουσιαστικά διαφορετικό. Τουναντίον το περισσότερο "εναλλακτικό" που μπορέσαμε, ήταν να κάνουμε, έστω για λίγο, τρίτο κόμμα μια εγκληματική οργάνωση.
Γιατί τα δυο άλλα κόμματα τότε  είχαν  καταβαραθρώσει την έννοια κράτους δικαίου και μάλιστα έβριζαν τους ξένους. η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν το αφήγημα των ΚΑΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. Εκεί βρήκαν πάτημα, στην αγανάκτηση του κόσμου. Και το μισό ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπλυθούν οι αμαρτίες. Και παράλληλα μεγάλα κανάλια στη βράση της τότε κόντρας για να κόψουν ψήφους αγανάκτησης από το ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να τους προβάλλουν.

Το καταφύγιο των αγανακτισμένων έγιναν και θα μπορούσαν να μην γίνουν ποτέ, κάποιοι λοιπόν τους άφησαν και αυτό αποδεικνύεται διότι μόλις υπήρξε πολιτική βούληση, τους μάζεψαν.

Αν υπάρχει πολιτική βούληση, όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν και μας θυμώνουν αλλά και μας δυσκολεύουν τελειώνουν σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Τόσο απλό είναι.

Αν θέλουν π.χ. να τελειώσουν με το οργανωμένο έγκλημα οι κυβερνήσεις τελειώνουν σε μια μέρα. Μόνο αν είναι διαπλεκόμενοι με αυτό και έχουν οφέλη μπορεί αυτό να υφίσταται.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back